Nieuws

14-02

De technische commissie is blij te mogen meedelen dat Marc Houtman vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is. Marc is geen onbekende van de club en dat maakt deze match tot een speciale. Vanaf het moment dat Marc de club verliet om elders ervaring op te doen, zijn we hem blijven volgen. Hij heeft zich bij Wit-Blauw/Green Organics goed ontwikkeld en laten zien een zeer talentvolle trainer te zijn. Het plan om hem te benaderen voor de rol als hoofdtrainer kwam in een stroomversnelling, nadat we in goed onderling overleg besloten niet verder te gaan met Daniël Beekmans aan het eind van dit seizoen.    

De gesprekken, waaronder een gesprek met een groot deel van de selectie, laten duidelijk blijken dat we de gewenste trainer hebben gevonden. Marc zal een contract ondertekenen voor twee jaar met een optie voor een derde jaar. We streven naar continuïteit en zetten hiermee een mooie stap voor de toekomst. We zijn ambitieus en hebben er vertrouwen in dat Marc met de spelersgroep mooie stappen kan maken en kan werken aan onze plannen. De uitgesproken wens vanuit de groep om met z’n allen door te gaan onderstreept de ambities die wij gezamenlijk hebben. We kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking en wensen Marc alvast veel plezier en succes!

Momenteel is Marc bezig aan zijn tweede seizoen bij Wit-Blauw/Green Organics uit Kampen. We wensen hem en Wit-Blauw/Green Organics veel succes en een mooie afronding van het seizoen.

Jelmer van der Beek blijft ook komend seizoen de verantwoordelijke man bij Unitas/Perspectief 2. De samenwerking met de groep en de staf verloopt goed en van beide kanten is er vertrouwen om met elkaar door te gaan. Als technische commissie zien we een mooie groei en ontwikkeling bij Jelmer en we zijn dan ook blij dat we met deze verlenging een stabiele factor aan de club kunnen binden.

Bestuur en technische commissie