Nieuws

15-02

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver, de tweede snertactie van CKV Unitas/Perspectief.
Met de vorige editie van twee jaar geleden in ons achterhoofd zijn wij de afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereiding van de actie.

Het is fantastisch om te zien dat de de actie weer vol enthousiasme is opgepakt door trainers, leden, ouders en overige unitassers.  Ook dit jaar werd weer van alles uit de kast gehaald: verkoopstandjes bij de supermarkten, zorgcentra, bedrijven maar vooral de wijkverkoop.Zonder dit enthouasiasme waren we nooit zo ver gekomen! Dit alles tezamen heeft er voor gezorgd dat wiij maar liefst 1004 liter snert en 600 rookworsten hebben verkocht! De koeling van slagerij Beert Karssen was weer tot nu de nok toe gevuld... Het resultaat van de snertactie was ook dit jaar maar liefst €2000,- euro! Een geweldig bedrag wat ten goede gaat aan de bouw voor ons clubhuis!

Alle teams hebben dit jaar enorm veel verkocht via de wijkverkoop, met onderling kleine verschillen. Toch steekt er één team net iets bovenuit...
Uiteindelijk wist de E1 het meest te verkopen, zij gaan dan ook gezellig op teamuitje!

Via deze weg willen wij graag iedereen van harte bedanken! Ook dit jaar stonden wij weer versteld van de inzet van zoveel mensen, dat doet de unitasser goed!

Vanuit de snertcommissie,

Aleida, Frans & Jesse.


Webshop

webshop logo

only korfbal logo

Archief

Reclame