Nieuws

17-02

Na het aanstellen van de nieuwe hoofdtrainer, het verlengen met de trainer van Unitas/Perspectief 2, is er meer goed nieuws. Met ingang van het nieuwe seizoen zal Harold Guljé een trainersduo vormen met Jan Kok bij Unitas/Perspectief 3.

Harold is een bekend gezicht bij Unitas. Hij doorliep als speler met vele successen alle selectieteams in de jeugd en kende vele hoogtepunten in de vorm van (Nederlands)kampioenschappen. Ook als trainer heeft Harold ervaring. In 2003 haalde hij al zijn trainerspapieren en gaf hij veelal trainen aan jeugdteams, waaronder de E1, B1 en A2. Na een tijdje vooral korfbal te hebben gekeken, zijn we blij dat we Harold weer écht in actie gaan zien langs de korfballijnen.

Als technische commissie zijn we blij dat we, zeker met het oog op de doorstromende jeugd, weer een mooi trainersduo hebben weten te strikken voor deze klus. Jan, die zijn 11e(!) jaar in gaat als trainer van het derde, kent als geen ander het klappen van de zweep. Het is mooi dat deze clubman zich wederom blijft inzetten voor ons derde. Met Harold heeft hij een trainer naast zich die voor wat nieuwe, tactische impulsen kan zorgen, een mooie aanvulling. We hebben er dan ook veel vertrouwen in dat zij zowel het team, als de spelers en speelsters individueel verder kunnen helpen in hun ontwikkeling.

Waar Harold komt, vertrekt Kevin ter Maten als trainer van het derde. We willen Kevin, ook via deze weg, alvast hartelijk bedanken voor zijn inzet en wensen hem veel woon- en werkplezier in Rotterdam en omgeving.

Jan en Harold, veel plezier en succes met Unitas/Perspectief 3!

Technische commissie