Nieuws

30-03

Het zijn onwerkelijke tijden, corona heeft impact op ons allemaal. Kinderen die niet naar school gaan, verplicht thuis werken en zo min mogelijk het huis verlaten. Onze vereniging merkt daar de directe invloeden van en ook voor Unitas / Perspectief is het een lastige tijd!

Ook de ondernemers van regio Harderwijk ondervinden de gevolgen van de maatregelen. Buiten de supermarkten om zijn winkels bijna leeg, fysiotherapeuten mogen alleen onder strikte voorwaarden nog 1 op 1 de patiënten helpen en de horeca is dicht. Ook de toeleveranciers missen hierdoor veel omzet.

Al met al, het zijn moeilijke tijden. Maar laat dit het moment zijn dat wij als vereniging met zijn allen achter onze sponsors en ondernemers gaan staan! Deze ondernemers maken onze vereniging mogelijk, al die fantastische Unitas / Perspectief-momenten!  Laten wij er nu voor zorgen dat wij deze mensen nu een duwtje in de rug blijven geven!

Wat kan jij nou concreet doen?

  • Behoefte aan fysiotherapie? Therapeutisch Centrum de Berekuyl verzorgt videoconsults!
  • Bosje bloemen om extra lief te zijn voor de mensen om je heen? Ga naar Althea Bloemsierkunst!
  • Haal je vlees bij de ambachtelijke slager Beert Karssen! Wie weet ligt er nog wat snert..
  • Wil je iets veranderen aan je huis? Schakel de professionele hulp in van Harm Lokhorst van Flowprojects, Kars Pos van POS Zonwering, Gerwin Kluinhaar van Kluinhaar Schilderwerken, Van Drunen Installatiegroep of Willem van der Velde van Bouwbedrijf van der Velde.
  • Kinderen thuis? Maar toch behoefte aan ondersteuning voor school? Contact de dames van JAM huiswerkbegeleiding! JAM geeft online begeleiding!
  • Wil je lekker en makkelijk eten? Bestel je pizza bij New York Pizza!
  • Verhuizen? Neem dan contact op met Bart Jansen Makelaars of Randmeer Makelaars en ga voor de notaris naar Kern Notarissen! De hypotheek kan natuurlijk geregeld worden bij de Rabobank of Univé!
  • De kledingkasten thuis weer netjes opgeruimd maar er mist toch nog iets? Shop dan gauw trendy dameskleding op: www.trendzonline.nl
  • Begint het te prikkelen om weer te gaan varen met dit zonnige weer? Voor al het specialisme op het gebied van bootmotoren vaart u dan snel naar Bonestroo Bootmotoren in Harderwijk!
  • Het begint weer lekker fietsweer te worden! Voor een nieuwe fiets of reparatie en onderhoud kan je dan ook terecht bij de oudste sponsor van onze vereniging: Schraverus!

En zo zijn er nog veel meer voorbeelden, je kan ze terug vinden op dit overzicht: https://www.ckvunitas-perspectief.nl/site/sponsoring

Hierbij doen wij een beroep op alle unitassers, laten wij dit met elkaar doen! Samen komen wij hier door heen!