Nieuws

29-09

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons voor de laatste keer in voor de nieuwbouw! We zitten dicht bij het actiedoel en hebben al een waanzinnig bedrag binnen, het is een kwestie van de laatste loodjes! Maar wat zijn we al ver!! Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de bouw gaat.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Er zijn twee verkoopmethodes: via de gegevens in het boekje (zoals voorgaande jaren) of de QR-code. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. De QR-code is voor elk team uniek. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in het instructiefilmpje op de website. Voor de verkopers geldt echt: hou voldoende afstand tot anderen en probeer zo veel als mogelijk gebruik te maken van de QR-code.  

Verkoopt jouw team de meeste loten?
Ook dit jaar hebben wij weer een beloning voor het team dat gezamenlijk de meeste loten verkoopt! Het team mag namelijk lekker met z’n allen naar de McDonald’s! En als kers op de taart is er nog iets speciaals geregeld.. De trainers van onze selectie, Marc Houtman en Jelmer van der Beek, gaan namelijk een training verzorgen voor het winnende team! Dus wil jij graag de laatste tips en trics leren van twee toppers die zelfs in de korfbaltempel Ahoy hebben gestaan?

Inleveren verkoopboekjes:
Lever de boekjes vóór zaterdag 17 oktober in bij de doos in de kantine of bij je trainers! Eventueel mogen de boekjes ook nog door de brievenbus op: Plantage 2A & Stortemelk 73.

Veel plezier & succes gewenst met verkopen! #UNITASBOUWT