Nieuws

01-10

We gaan de laatste maanden in van de aanwezigheid van onze vaste aannemers. Er is ontzettend veel werk verzet na de vakantie en op elementen beginnen we zaken echt af te vinken. Maar daarnaast moet er nog zoveel gebeuren om het geheel op te leveren. Het zal nog een hectisch ½ jaar worden.

Laten we er een paar mooie projecten uitlichten: 

De tribunes:


De tribunes zijn op een paar zaken af, we hebben inmiddels ook richting het veld een dubbel hek geplaatst. Dit om een betere doorstroom naar het veld te krijgen.

Talud: 


Het eerste zand is aangebracht. Het is nu ten doel om erboven veilig te kunnen werken. Maar daarnaast kan het mooi inzinken. Dit zal tzt rond het hele gebouw worden aangebracht.

Keuken:


De contouren van de opslag, keuken en bestuurskamer worden mooi zichtbaar, een behoorlijk stevige constructie is aangebracht boven in de kantine.

De lift:


Deze week is de lift geplaatst. Een mooi stukje techniek met fijne afwerking. Past prachtig in de open ruimte van de gang.

Dakterras:


Er is een start gemaakt om het terras van isolatie en tegels te voorzien. Na deze klus kan verder worden gegaan met de gevel (A28 zijde) en het afwerken van de pui aan de voorkant.

Tegelwerk binnen: 


Een groot gedeelte van de douches zit er inmiddels in, er is een start gemaakt met de centrale wc’s.

We hebben inmiddels ook een eerste gesprek met firma Kamphorst gevoerd over de aanleg van de parkeerplaatsen. Uiteraard zullen we eerst nog moeten gaan slopen. Dus nogmaals oproep om ook de spullen veilig te stellen die je wilt bewaren van het oude gebouw.

Daarnaast gaan we beginnen om de kooien achterop het terrein (waar nu de palen als chaos neergegooid worden…..) van een dak te voorzien en een inrichting te gaan opstellen dat we ook het veld materiaal keurig kunnen gaan opruimen. Peter en Henk zijn begonnen met de funderingen. Met een beetje hulp van de timmermannen en wat zelf werkzaamheden zullen we daar snel resultaat moeten gaan zien.

Helaas zullen we niet al te vaak op het veld mogen zijn maar wil je nog wat werkzaamheden van dicht bij zien schroom dan niet om het bouwteam aan te spreken

Bouwteam