Nieuws

13-10

Mooi om te zien dat er afgelopen maandag een 20-tal sporters uit Unitas 5 & 6 op het veld stonden om de training te volgen (Sicco en Jan hadden de handen er vol aan….) . Een super leuke groep waarbij gezelligheid gecombineerd wordt met een fanatiek potje korfbal. Afgelopen zaterdag heeft de ½ van het 6e ook een tweede wedstrijd gespeeld om het mogelijk te maken om de wedstrijd van het 5e door te laten gaan . Maar aan de andere kant had het 6e 3 extra heren mee die vaak in het 5e mee doen. Een mooie mix dus dat 5 & 6.

Het is een tijd geleden dat we als Unitas 6 senioren teams hebben gehad, maar dat smaakt naar meer. Daarom toch een oproep: we zijn nog druk op zoek naar extra spelers. Met name is de druk op de dames in het 5e erg hoog. Dus geef je op!!!!!!

De planning is om op de maandag in de Rumels samen te gaan trainen. Maar zoals jullie wel gehoord hebben in het nieuws zal dat nog even moeten wachten ivm de nieuwe corona maatregelen.

Wil je een keer kijken of het wat voor je is schroom dan niet om een avond langs te komen of spreek/contact 1 van de spelers / trainers aan.

Groet

Unitas 5 & 6

Trainers:

Jan Hop:  06-14058714

Sicco Postma: 06-53357938