Nieuws

26-10

Korfbalvereniging CKV Unitas/Perspectief heeft vanuit de Rabobank een cheque ter waarde van €4.000 in ontvangst mogen nemen! Dit geld is bedoeld voor de verduurzaming van de nieuwbouw op het slingerbos en komt vanuit het Rabobank Stimuleringsfonds. De bijdrage komt vervolgens specifiek ten goede voor de zonnepanelen op het clubgebouw. Op deze manier kost het gebouw niet alleen energie, maar levert het ook nog is energie op! Een bijkomend voordeel van de zonnepanelen is natuurlijk een lagere energierekening, iets wat de verenigingen natuurlijk goed kunnen gebruiken in deze tijd. Een echte duurzame investering voor de toekomst dus!

Rabobank Randmeren is lokaal sterk betrokken. Vanuit de bank wordt er in 2020 € 600.000 in initiatieven geïnvesteerd die welzijn en welvaart versterken. Dat hoge bedrag komt specifiek ten goede in de gemeente Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten.

Stimuleringsfonds
Het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds steunt lokale projecten en activiteiten die de regio versterken. Het fonds richt  in 2020 hoofdzakelijk op projecten die aansluiten op een van de hiernavolgende 4 maatschappelijke thema’s:

  • Voeding
  • Ondernemers laten groeien
  • Vitale woon- en leefomgeving
  • Zelfredzaamheid

We zijn als vereniging enorm blij met deze bijdrage van de Rabobank. Het kenmerkt de bank en haar leden dat de vereniging op deze waardevolle manier ondersteunt. Ook via deze weg namens de gehele vereniging: Hartelijke dank voor jullie bijdrage!