Nieuws

12-12

O wat willen we graag weer gaan sporten en dan met name vanuit de nieuwe kantine. Wat wordt het mooi mensen. De afgelopen week is de vloer boven in de kantine erin gelegd en zijn de vloeren mannen al een heel stuk verder met de kleedkamers en de gangen beneden. Deze 2 weken kunnen we daarom ook niet in het gebouw.

PVC vloer boven:

Vloer beneden:

Maar voordat de vloerenleggers konden komen is er ontzettend hard gewerkt door de verschillende partijen om de meeste zaken af te ronden. Eigenlijk best goed gelukt af en toe een beetje druk zetten maar dat hoort er ook bij. We kunnen in ieder geval terugkijken op een mooie bouwperiode in 2020 die heel goed volgens schema is verlopen.

Nadat het stof was neergedaald van het harde werken door de aannemers werd er door een grote groep vrijwilligers schoongemaakt. De 1,5 meter werd (redelijk) goed geborgd door de schoonmakers. Een hele klus nog al die ramen, kleedkamers, scheidsrechter ruimtes etc. Maar heerlijk om het gebouw opgeruimd en schoon te zien…..Hulde en grote dank! Dat geeft ook meteen aan dat we op dit gebied ook zeker nog vrijwilligers nodig hebben als we straks het gebouw gaan onderhouden. Vind je het leuk om het gebouw ook netjes en schoon te houden geef je dan op bij Helma van Vlieg of Jan Hop!!

Op de plek van het oude gebouw (je went zo snel dat hij weg is) komt de parkeerplaats. Ook hier gaat de Fa van Kamphorst ontzettend snel te werk. Zie hieronder de contouren rondom het gebouw:

We gaan nu eerst de vloeren afmaken en dan genieten van een welverdiende vakantie. Begin Januari komt meteen de keuken en de koelcel in de opslag ruimte. Eind januari zal de bar en de tafels geplaatst worden. Rest ons tussendoor nog het schilderwerk en het aansluiten van de lucht en water systemen. Al met al nog genoeg te doen maar we liggen perfect op schema om op 1 Maart klaar te zijn! Kan je niet tot die tijd wachten kom dan gerust in het nieuwe jaar eens langs, dan zijn de vloeren netjes uitgehard en kan je een ronde maken door het gebouw.

Aan alle vrijwilligers dank voor alle hulp de laatste weken en fijne feestdagen.

O ja en vergeet de oliebollen niet te bestellen. Kan je meteen even sfeer proeven rondom het gebouw!

Bouwcommissie