Nieuws

07-03

Het zijn nog altijd bizarre (corona)tijden en we zijn nog in afwachting van de officiële afhandeling van het seizoen, maar de voorbereidingen op volgend seizoen zijn in volle gang. Een belangrijke taak voor de Technische Commissie is de teamindeling.

In het verleden hebben wij wel eens de vraag gehad of er een mogelijkheid is om een eigen seniorenteam op te richten bij Unitas/Perspectief. Net als de afgelopen twee jaren, willen we een ieder ook voor komend seizoen die mogelijkheid bieden om het te organiseren. De belangrijkste reden is dat wij graag onze (senioren)leden willen behouden voor de vereniging. Wij denken met deze stap een behoefte in te vullen in onze vereniging. Het klinkt misschien makkelijk maar dat is het zeker niet. Hoe het werkt? Dat lees je hier:

  • Het team moet minimaal bestaan uit 5 heren & 5 dames. Het team bestaat maximaal uit 9 heren & 9 dames. Bij de opgave van het team worden alle namen opgegeven bij de TC.
  • Het oprichten van een eigen seniorenteam mag niet ten koste gaan van onze huidige seniorenteams. Niet elk opgegeven team wordt daadwerkelijk geaccepteerd als dit zorgt voor problemen bij onze andere seniorenteams. We gaan op dat moment in gesprek.
  • Vooraf is de indeling bij de KNKV op het gewenste korfbalniveau niet te garanderen.
  • De Technische Commissie heeft altijd het mandaat om een dame of heer naar eigen inzicht toe te voegen aan het opgegeven seniorenteam. 
  • Vanzelfsprekend, is dat spelende leden in de senioren ook als vrijwilliger worden ingezet en bij andere seniorenteams (indien nodig) gevraagd kunnen worden om in te vallen.
     

Heb je interesse of wil je nog meer aanvullende informatie, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de Technische Commissie via tc@ckvunitas.nl