Nieuws

17-05

De afgelopen weken is de vernieuwde vrijwilligerscommissie aan de slag gegaan met het vernieuwen van het vrijwilligersbeleid. Allereerst zijn we aan de slag gegaan met het in kaart brengen van de huidige situatie, de commissies en vrijwilligers die zich hiervoor inzetten. Waar staan we nu? En waar willen we naartoe?

Waar staan we nu?
We kwamen erachter dat er wel 20(!) commissies zijn! Hier zijn allerlei vrijwilligers actief, in totaal 202! Hartstikke mooi natuurlijk!

Waar willen we naartoe?
Uiteindelijk willen we er naartoe dat het een gewoonte wordt om een vrijwilligerstaak binnen de vereniging uit te voeren, en dit gewoon een hele gezellig bezigheid wordt! Samen maken we de vereniging!

Verder hebben we uitgevraagd bij welke commissies nog vacatures zijn en hebben hier vanuit verschillende commissies reactie gekregen. Heel fijn! Dit helpt ons voor het overzicht. Voor de commissies die nog niet hebben gereageerd, de vraag om dit nog even te doen :)

Daarnaast zijn we bezig met het opstellen van een aantal onderliggende afspraken om het beleid zo goed mogelijk te integreren binnen de vereniging.

"Wist je dat?" Er is afgelopen weken een ronde geweest voor het persoonlijk werven van nieuwe vrijwilligers, daar hebben we zo'n 70 man/vrouw voor bar en schoonmaak erbij gekregen! Het leeft dus en dit willen we graag voortzetten!

Ben jij nou enorm gemotiveerd om ook iets voor de vereniging te betekenen? Neem contact op en dan kijken we samen welke vrijwilligerstaak het beste bij jou zou passen!

Margreet, Astrid & Lara