Nieuws

29-05

Onze club is een samenwerking aangegaan met energieleverancier ENGIE. Met het programma SportMatch gaan we bij onze club verduurzamen en hebben we meteen een goede sponsor gevonden. Energieadvies en sponsoring, een mooi een-tweetje. ENGIE is in 2019 met het programma SportMatch gestart. Naast het verduurzamen bij particulieren helpen ze hiermee ook sportverenigingen om minder energie te gebruiken. Dit is goed voor het verlagen van de energierekening en beter voor ons milieu.
ENGIE

Alles bij onze club op groene stroom
Onze club krijgt sinds de start van de samenwerking groene stroom en gas van ENGIE. In verband met de sponsoring uiteraard extra voordelig.

Verder verduurzamen bij de club
Naast deze grote, niet zichtbare verandering is bij de nieuwbouw van onze accommodatie ook extra goed gekeken naar duurzaamheid! Mooie voorbeelden hiervan zijn de LED verlichting op de velden en de zonnepanelen op ons dak!  Verlichting is binnen de meeste sportverenigingen al snel de grootste kostenpost als het gaat om energie en bij onze club wordt dat dus grondig aangepakt. Onze club kan hiermee vele honderden euro’s per jaar besparen.

De veranderingen die we met ENGIE doorvoeren zijn goed voor ons milieu, maar zeker ook voor de clubkas.

ENGIE zichtbaar in beeld
De reclameborden van ENGIE zijn opgehangen langs de velden en ook hangt er een mooie grote vlag! In de nieuwe presentatiegids is er tevens een mooie advertentie van ENGIE opgenomen!

Ook extra voordelen voor leden
ENGIE biedt de leden van onze vereniging ook graag een voordelig aanbod voor groene stroom en gas. De stroom wordt duurzaam opgewekt in Nederland en om de CO2-uitstoot van gasverbruik te compenseren, investeert ENGIE voor iedere nieuwe klant in haar eigen Gold Standard Cookstoves project in Eritrea. De cookstoves bij aan wereldwijde CO2-reductie, minder ontbossing en een betere luchtkwaliteit. Een duurzame keuze dus.

En naast het helpen energie besparen bij sportclubs, wil ENGIE jou ook helpen met verduurzamen. Via de website van ENGIE kun je je eigen persoonlijke energieadvies aanvragen. En wellicht kun jij dan thuis ook aan de slag met zonnepanelen of isolatie. Kijk voor meer informatie op https://www.engie-energie.nl/sportmatch/leden.