Nieuws

16-06

Beste Unitassers,

Het zullen weinig mensen ontgaan zijn, maar onze accommodatie staat en de meter op de website is verdwenen!

Iets wat zo'n vier jaar geleden financieel eigenlijk helemaal niet haalbaar zou zijn.. Er was niet veel voor de bouw beschikbaar waardoor wij als vereniging maar één optie hadden: de mouwen opstropen en acties organiseren! In vier jaar tijd zijn er talloze acties georganiseerd door een groot aantal verschillende mensen!

We begonnen de rit met een sponsorloop, het 24-uur schieten van de A1 en bijvoorbeeld de wasbonnenactie! Zelfs op koningsdag stond er een grote groep mensen klaar voor de vereniging. Aansluitend volgden de snertacties, paaseitjesacties, grote club acties, oliebollenactie, loterijen, zaalentree, Rabobank clubsupport en de vele supermarktacties.

Bij deze wil ik graag nogmaals alle enthousiastelingen die geholpen hebben bedanken, door jullie hebben we bij elkaar een bedrag van bijna €75.000,- opgehaald! We mogen hier echt enorm trots op zijn! En wanneer je door het mooie gebouw loopt vergeet dan niet dat ook jouw oliebol, liter snert of lot van de grote club actie hieraan bijgedragen heeft! ?

 

Namens de sponsorcommissie & bestuur,

 

Jesse de Ruigh