Nieuws

24-08

Wat ga je doen?
Als contactpersoon ben je het eerste aanspreekpunt voor bovengenoemde teams als het om technische zaken gaat. Dit contact loopt met en/of via de trainer of anders via het aanspreekpunt van het team, dat kan een speler/speelster zijn. Je hoeft geen jarenlange achtergrond als korfballer te hebben, want een frisse blik kan zeker geen kwaad! De teams zijn voornamelijk zelfsturend, maar wanneer zij een vraag hebben of als zij zelf ergens niet uitkomen, dan komen ze bij jou terecht. 

Vragen kunnen te maken hebben met de teamindeling, het trainingsschema, een zoektocht naar invallers of het afzeggen van een wedstrijd of met andere zaken die spelen binnen het team. Behalve het (in samenwerking met andere TC-leden) beantwoorden van vragen, is het van belang om contact te onderhouden met de teams. Binding en betrokkenheid vinden we belangrijk! Dit doe je door zo af en toe een training of een wedstrijd te bekijken. Leuk om even tijd te maken voor een praatje!

Wie zijn wij?
Wij zijn de technische commissie en zijn verantwoordelijk voor het reilen zeilen van de senioren teams binnen onze prachtige vereniging. Wij zijn ambitieus als club, maar hebben ook het doel dat een ieder met plezier kan korfballen in een team dat bij hem of haar past. Als commissie vergaderen we normaliter 1x in de 4 weken, waarbij Wendy zorgt voor een efficiënte agenda en ook de notulen. In het kader van structuur en duidelijkheid werken met een vaste jaarplanning.

Wat is handig, maar geen must?

  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent enthousiast
  • Je hebt affiniteit met korfbal en/of onze club (dat kan ook als ouder van een jeugdlid);

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een plek in een leuke commissie die het beste voor heeft met de club;
  • Een jaarlijkse BBQ of etentje;
  • Het is onbetaald, maar niet onbeloond (waardering is ook een beloning?);
  • Vrijwilligers zijn volgens onderzoek gelukkiger en gezonder;
  • Een plek waar jij een waardevolle bijdrage kan leveren aan onze club.

 

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden of wil je graag meer weten? Laat het ons weten of spreek ons een keertje aan. Je kan ons ook altijd bellen of appen op 06-34223835 (Arjen), 06-52091323 (Gert-Jan) of mail ons gerust via  tc@ckvunitas-perspectief.nl.


Webshop

Archief

Reclame