Nieuws

24-10

Afgelopen zaterdag 23 oktober moest de selectie van Unitas/Perspectief helaas apart van elkaar spelen. Het eerste moest tegen Velocitas uit Leiderdorp en het tweede trad aan tegen DSC 3 uit Eindhoven.

Na een regenachtige week mocht Unitas/perspectief 1 deze zaterdag aantreden tegen Velocitas 1. Gelukkig was het droog en werden wij toegejuicht door een aantal meegereisde supporters, waarvoor dank!

Het strijdplan was besproken en om 15:30 klonk het startsignaal en was het aan Unitas om het plan uit te voeren en de punten mee naar Harderwijk te nemen. De thuisploeg dacht hier anders over en ze begonnen dan ook erg scherp aan de wedstrijd, na één dieptepass stond de 1-0 van Velocitas al op het scorebord en moest Unitas gelijk aan de bak. Vrij vlot daarna kwam het antwoord van onze zijde en stond het na een tijdje spelen toch 1-6 voor de ploeg uit Harderwijk. Maar Velocitas gaf zich niet gewonnen en dit resulteerde in een ruststand van 7-14.

Na de rust kwam Unitas gelijk goed uit de startblokken met een mooie tip-inn van Mike van boven (met daarbij trouwens een geweldige dieptepass van Lara Kreikamp ). De thuisploeg scoorde vervolgens tweemaal op rij, gelukkig kwam de ploeg van trainer Marc Houtman nooit echt in gevaar. Al helemaal niet toen Jolien Landman met twee doelpunten op rij de 12-20 op het scorebord wist te zetten.

Unitas liep uiteindelijk nog verder uit mede dankzij een goed spelende Mike van Boven die uiteindelijk een aardig percentage op zijn naam wist te zetten. Na het laatste fluitsignaal , met een stand van 16-29, dankten de spelers van Unitas 1 de meegereisde supporters en gingen de punten mee naar Harderwijk.

Er was ook gelijk contact met het tweede team en die wisten een knappe zege te boeken door DSC 3 met 12-14 te verslaan in Eindhoven. Dus de lange reis was gelukkig niet voor niets geweest.

Volgende week zal de selectie gezamenlijk afreizen naar Maarssen om haar laatste wedstrijd ,voor de zaalcompetitie van start zal gaan , te spelen.

Dit zullen geen makkelijke potjes zijn dus wij kunnen jullie steun goed gebruiken.

OVVO 2- Unitas/Perspectief 2: 14:30
OVVO 1- Unitas/Perspectief 1: 16:00

Met dank aan Renee.

Voor wie alle goals terug wil kijken:


Gerelateerd

Webshop

Archief

Reclame