Nieuws

09-11

Afgelopen vrijdag hebben we een update gegeven over de nieuwe coronamaatregelen die genomen dienen te worden. We hebben inmiddels gesprekken gehad met de KNKV en met de Gemeente Harderwijk over de exacte invulling van deze maatregelen.

Maatregelen vanaf 6 november 2021:

-De belangrijkste basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden;
-Bij het betreden van een binnen sportlocatie geldt dat een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is vanaf 18 jaar;
-Dit geldt dus voor de volledige binnensport en ook voor kleedkamers, toiletten en kantines;
-Dit geldt voor sporters en publiek;
-Voor mensen met een functie op of in de sportaccommodatie geldt de CTB-verplichting niet. Dat betreft o.a. trainers/coaches (ook van de uitclubs), scheidsrechters, zaalwacht & jurytafel, vrijwilligers;
-Ouders en begeleiders die meerijden naar uitwedstrijden, moeten als publiek wel een CTB tonen.

Hoe gaan we om met deze maatregelen?

  • Een dringend verzoek aan de ouders van onze jeugdleden is om de kinderen voorafgaand aan de training buiten af te zetten op de sportlocaties. Voor de duidelijkheid verwachten we dus geen kijkende ouders bij de trainingen van de kinderen!
  • Op wedstrijddagen bent u natuurlijk van harte welkom om onze teams aan te moedigen. Hierbij geldt dan dat er een actieve controle op het Corona Toegangsbewijs zal plaatsvinden bij het betreden van de desbetreffende sportlocatie.

Bij vragen over deze maatregelen kunt u contact opnemen met Margreet Bakkenes (0626326655)

Het Bestuur