Nieuws

27-01

De competitie wordt weer hervat! En ook publiek is weer toegestaan! Dat is natuurlijk supergoed nieuws, alleen komen we daarmee gelijk voor een uitdaging te staan. Op de zaterdagen moet er namelijk in de Sypel controle gedaan worden op het CoronaToegangsBewijs. Deze controle moet worden uitgevoerd door onze eigen vrijwilligers en daar zoeken we mensen voor. Op een gemiddelde zaterdag hebben we daar 8 tot 12 mensen voor nodig, dus reken maar uit… We hebben mensen nodig!

Wil je helpen door een keer een blok van anderhalf of 2 uur in de Sypel te staan en de mensen te ontvangen? Uiteraard stemmen we in overleg het tijdstip af. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van Unitas, dit kan ook gedaan worden door een vader, moeder, opa of oma. Wel is een voorwaarde dat je minimaal 18 jaar bent. Voor aanmelding of wat voor vragen dan ook, kun je je richten tot Margreet Bakkenes, tel. 06-26326655.

Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen, maar mocht het niet lukken om hiervoor voldoende vrijwilligers te vinden, dan moeten we er helaas toe overgaan dat er geen publiek meer toegestaan is bij de wedstrijden. Dat willen we toch niet? Dus: geef je op!


Webshop

Archief

Reclame