Nieuws

17-03

Beste (oud)-lid, of andere geïnteresseerde,

In het verleden heeft u wellicht (bij onze vereniging) gesport en misschien bent u wel gestopt, omdat de sport niet meer bij uw leeftijd paste.

Dit is iets wat we veel zien bij senioren: ze vinden de sport nog steeds heel erg leuk, maar kunnen het niet goed meer volgen of moeten stoppen omdat ze te vaak blessures oplopen.

Bij deze willen we u uitdagen om weer te gaan bewegen en deel te nemen aan uw oude sport. Maar dan volgens de aan uw leeftijd aangepaste spelregels, waardoor uw sport ‘seniorproof ’is. Dit betekent dat u laagdrempelig en veilig weer een sport kunt beoefenen, met minder kans op blessures.

Vanuit Inclusief sporten wordt in samenwerking met GA! Harderwijk de beweegcarrousel voor senioren georganiseerd. Gedurende 6 weken bieden zij op de velden van MHC De Mezen beweegdagen voor senioren aan. Wij zijn met CKV Unitas/Perspectief één van de deelnemende verenigingen! En blijkt u korfbal zo leuk te vinden dat u er mee door wilt gaan, maar dan op de velden van Unitas? Laat het vooral weten!

Uiteraard staan ook gezelligheid en ontmoeting centraal, dus de koffie en thee staat klaar. Dit biedt u de kans om uw oude sport weer op te pakken, of kennis te maken met de andere sporten. Alles is mogelijk!  We starten het 6-weekse traject op maandag 21 maart om 9:15 uur en het programma duurt tot ca. 11:30uur.

We heten u van harte welkom aan de Parkweg bij de velden van MHC de Mezen.

Heb je vragen? Mail naar larakreikamp@hotmail.com


Webshop

Archief

Reclame