Nieuws

30-03

Wat was het super om te zien hoe CKV Unitas/Perspectief 1 zaterdagavond winnaar is geworden van de wedstrijd tegen Nieuwerkerk. Hierdoor zijn wij 2e geworden in de poule en hebben wij ons geplaatst voor de play-offs naar de Korfballeague/tussenklasse. Wie had dat een aantal maanden geleden ooit gedacht! Maar hoe gaat dat er nou precies eruit zien?

De 1e wedstrijd voor ons vlaggenschip zal aanstaande dinsdagavond 29 maart uit bij KV Mid-Fryslan gespeeld worden.  Zaterdag 2 april om 17:00 uur volgt de return in een kolkende sporthal de Sypel. Inzet voor deze play-offs is mogelijke promotie naar de Korfballeague en bij winst is men verzekerd van een felbegeerd plekje in de nieuwe tussenklasse! Bij winst speelt ons 1e   op 5 en 9 april tegen een andere play-off winnaar met als inzet: de Hoofdklassefinale op 16 april! Wint men deze finale speelt onze vereniging volgend jaar op het allerhoogste niveau! Het is nog ver weg, maar wie niet waagt wie niet wint.

Bij verlies tegen Mid-Fryslan is het echter nog niet afgelopen en volgt een best of three serie  op 5, 9 en 12 april tegen de winnaar van een play-off tussen een 3e en 4e plek met als inzet een ticket voor de nieuwe tussenklasse!

Al met al is er nog een hoop onduidelijk, maar het programma voor komende week staat vast!

Ook Unitas 2 heeft zich geplaatst voor een plekje in de play-offs.  Op 9 en 16 april speelt men tegen Blauw-wit 3 met als 100% inzet een plekje in de nieuwe tussenklasse! Wat zou het geweldig zijn om met ons 2e team in deze nieuwe klasse uit te mogen komen.

En wij zijn nog niet klaar met onze senioren! Ook Unitas 3 gaat in een onderlinge strijd met Heerenveen 3 uitmaken wie er naar de reserve overgangsklasse gaat promoveren! Het 3e speelt 9 april thuis en 16 april uit.

Ook onze B1 is wellicht nog niet klaar, dit is afhankelijk een resultaat uit de poule wat aanstaande zaterdag duidelijk gaat worden.

Unitas C1 is 3e geworden in een lastige hoofdklasse en mag ook op 9 en 16 april gaan uitmaken wie er volgend jaar weer in de hoofdklasse mag aantreden.  


Webshop

Archief

Reclame