Nieuws

15-04

Het is bijna zover! Met z'n allen naar Dordrecht om ons vlaggenschip aan te moedigen!

Er zijn nog wat busplaatsen over, dus schrijf je in. De jeugd kan ook gewoon mee, want het is Paasweekend en maandag hoef je niet naar school. De bus is gratis door onze fantastische sponsoren:

PerspectiefTS ConsultantsOntwiqqelBroekhuisRandmeer MakelaarsPOS ZonweringWillem van de VeldeDe Berekuyl, Bart Jansen MakelaarsWever Finance, HEAU en Sportcafé de Sypel 

Eten en drinken hoef je zelf niet mee te nemen in de bus. De eerste 3 drankjes aan boord, plús een broodje of 2 worden allen aangeboden door Arnoud Te Pas, eigenaar van Sportcafé De Sypel. We mogen in onze handen knijpen met zo’n sponsor aan onze kant! Wij danken hem dan ook hartelijk voor dit genereuze aanbod. Na de gesponsorde drankjes is er ook nog ruimte om drinken te bestellen vanuit de eigen Orange Army. Deze dienen dan wel afgerekend te worden.

Om de avond in goede banen te laten lopen zijn er stewards aangewezen. Graag de aanwijzingen van deze stewards opvolgen. De stewards zijn: Peter van Uxem, Caro Scheringa, Maarten Doeswijk en Mirjam Rosendal.

Bij terugkomst in Harderwijk is het Sportcafe nog open voor een drankje.

We vertrekken volledig in ORANJE om 18:00 uur vanaf de Sypel.

Let op: kom je met de auto?
Bijgaand nog een afbeelding naar een nabije parkeerplaats waar auto’s geparkeerd kunnen worden. Tevens de (groene) kortere looproute (via spoorviaduct, evenwijdig aan spoor/perron) terug naar de accommodatie. Parkeren in de wijk kan uiteraard ook.