Nieuws

04-05

[UPDATE]  Tot en met zaterdag kunt u spullen inleveren in ons clubhuis. Nu denkt u vast, er is zaterdag toch niks bij Unitas? Jewel, Unitas / Perspectief 1 & 2 spelen een oefenwedstrijd tegen de Dindoa. Tot zaterdag! 

Volleybalvereniging Harderwijk (VVH) heeft het mooie initiatief getoond om een inzamelingsactie te houden voor de voedselbank in Harderwijk. Graag willen wij VVH en de Voedselbank hierbij helpen door ook producten in te zamelen bij ons in de kantine. Tot en met dinsdag 7 mei zal er een plek in de kantine ingericht zijn voor artikelen voor de voedselbank. Meer info is ook te vinden op de website van VVH: https://www.vvharderwijk.nl/doneer-tijdens-de-inzamelingsweek-voor-de-voedselbank/

Dus neem morgen, maandag of dinsdag voedsel mee naar de kantine en doneer aan de voedselbank!

Aan de hand van onderstaand ‘boodschappenlijstje’ vragen we jullie om te doneren tijdens de inzamelingsweek voor de Voedselbank. Op dit lijstje staan gezonde producten die lang(er) houdbaar zijn.  – macaroni/ spaghetti (volkoren) – pastasaus – rijst: witte, basmati of zilvervlies – aardappelpuree in zakjes – soep in blik of pak – groenten in blik – koffie/ thee – jam, honing, schenkstroop of appelstroop – ontbijtgranen (bij voorkeur zonder suiker) – vis in blik – plastic flessen olie (olijf, zonnebloem, arachide)
En denk ook bijv. aan douchegel en afwasmiddel!

Unitassers, helpen jullie ook mee? Dit wordt zeer gewaardeerd!