Nieuws

28-05

De afgelopen periode zijn we weer druk bezig geweest met het evalueren van het huidige seizoen en vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. We zijn erg verheugd om te melden dat we de staf van de juniorenselectie (A1 en A2) voor het komende seizoen 2022/2023 rond hebben!

De juniorenselectie gaat het komende seizoen op een iets andere manier aan de slag. Zij gaan namelijk niet meer als 2 aparte teams fungeren, maar als één groep. De doordeweekse trainingen zullen te alle tijde gemixt zijn, waarbij de trainers verantwoordelijk zijn voor beide teams. De zaterdagen zijn (zoveel mogelijk) gekoppeld. Voor meer inhoudelijke informatie over deze wijziging van aanpak, spreek ons even aan bij het veld….. 😊

Terug naar de staf:
We zijn heel blij om te vermelden dat 2 oude bekenden volgend seizoen weer terug op de velden te vinden zijn, namelijk Perry van der Heijden en Robbert-Jan Verboom! Naast hen staan 2 kersverse Korfbal league toppers Thomas Hoekstra en Jesse Aartsen die ook dit seizoen al actief zijn als trainers bij de B1 en de A1. Aangevuld met het enthousiasme en mental coaching van Mirjam Rosendal, zijn we trots om hen te mogen presenteren!

De volledige staf:

Unitas A1 – Thomas Hoekstra en Robbert-Jan Verboom
Unitas A2 – Jesse Aartsen en Perry van der Heijden

(Mentale) begeleiding – Mirjam Rosendal

PS: foto houdt u nog tegoed, aangezien één van de aanwinsten op dit moment geniet van zijn huwelijksreis 😉