Nieuws

05-06

Wij zijn voor komend seizoen op zoek naar een Trainer/Coach voor de Senioren 5. Wil jij een steentje bijdragen aan onze mooie club en vindt jij het leuk om trainen te geven en te coachen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen

In deze rol ben je verantwoordelijk als Trainer/Coach voor het 5de, waarbij er samen wordt getraind met het 6de. Het 6de heeft op dit moment twee Trainer/Coaches die op dit moment gezamenlijk de training verzorgen. Door de grote van de groep en om elkaar op te vangen, zijn wij op zoek naar iemand voor het 5de die de training samen met de andere trainers kan verzorgen. In praktijk is het idee dat men elkaar op de trainingsavond afwisselt en dat er altijd 2 Trainer/coaches aanwezig zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coaching van het 5de op zaterdag (eventueel is alleen trainen geven ook mogelijk). De trainingstijden/momenten kunnen in overleg worden gepland, zodat dit passend is voor jou.

Ben je zelf ook nog actief als speler maar lijkt het je wel leuk om het op te pakken? Dan is dat uiteraard ook een mogelijkheid. Het is geen vereiste om er elke zaterdag er zijn, hoewel de spelers de Coach er uiteraard wel graag bij hebbenJ.

Wie ben jij?

  • Je bent communicatievaardig;
  • Je bent enthousiast;
  • Je hebt korfbaltrainer ervaring of affiniteit met trainen geven/coachen;
  • Je hebt geen diploma’s nodig;

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een enthousiast team wat bestaat uit mix van leeftijden;
  • Het is onbetaald, maar niet onbeloond (waardering is ook een beloning😊);
  • Vrijwilligers zijn volgens onderzoek gelukkiger en gezonder.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden of wil je graag meer weten? Laat het ons dan weten of spreek je ons een keertje aan. Je kan ons ook altijd bellen of appen op 06-18012529  (Tjardo Dijkstra) of mail ons gerust tc@ckvunitas-perspectief.nl.


Webshop

Archief

Reclame