Nieuws

18-08

[UPDATE] We hebben inmiddels diverse aanmeldingen binnen waarvoor grote dank. We zoeken echter nog een paar handjes. Ook ouders van jeugdleden, u kunt ook zeker helpen :)

Seizoen 2021-2022 is alweer ten einde en daarmee blikken we vooruit naar volgend seizoen. Een hoogtepunt is dat ons vlaggenschip in de Korfbal League zal spelen! Hoe geweldig en onvoorstelbaar is dat! Daardoor komen we echter ook voor een aantal uitdagingen te staan waaronder het vinden van extra vrijwilligers. Hieronder zie je een overzicht van de vrijwilligersfuncties waar we op dit moment nog iemand voor zoeken. Zit er iets bij wat je leuk lijkt, meld je dan bij Margreet Bakkenes (tel. 06-26326655 of info@ckvunitas.nl).

Statisticus:
We zoeken een aantal mensen die per toerbeurt statistieken van de wedstrijd willen invoeren. Dit wordt vanuit de KNKV van ons verwacht volgens een bepaalde leidraad. Je zit tijdens de wedstrijd aan de jurytafel dus dichter bij de actie kom je niet! Wel dien je goed de wedstrijd te volgen. Wat ga je doen? Je gaat door middel van een laptop acties invoeren in een programma van de KNKV. Door deze gegevens kunnen we onder andere de livestream optimaliseren, maar ook inzicht krijgen in het verloop van de wedstrijd. Je krijgt vantevoren een training.

Cameraman/-vrouw:
Lijkt het je leuk om per toerbeurt 1 van de camera’s te bedienen en hierdoor de wedstrijd te filmen? Graag!

Technische mensen livestream:
We zoeken technische mensen op het gebied van audio en video, die willen helpen met het opbouwen en afsluiten van de livestream. Dit kan eventueel gecombineerd worden met de functie van cameraman/-vrouw. Wat ga je doen? Voor de wedstrijden van de selectie help je mee met het opbouwen van alles wat met de livestream te maken heeft. Daarnaast help je ook mee om na de wedstrijd alles weer af te sluiten en af te bouwen, zodat alles weer compleet is en klaarstaat voor de volgende wedstrijd.

Presentator/presentatrice:
Iedereen die weleens een wedstrijd uit de Korbal League heeft gekeken, weet wat we bedoelen. De show voor en na de wedstrijd en tijdens de rust… Lijkt het je leuk om dit te presenteren en interviews te houden? Dan is dit je kans!

Op-/afbouwcrew:
Wil je helpen met het versieren van de zaal, het plaatsen van reclameborden en daarnaast ook helpen met het opruimen van de zaal? Meld je aan!

Jullie zullen begrijpen dat dit voor ons ook nieuw is. We staan daarom open voor ideeën over het verbeteren en het nog aantrekkelijker maken van de livestream.

Voor alle bovenstaande functies… Reageer en meld je aan via Margreet Bakkenes. We hebben jullie hulp hard nodig!!