Nieuws

09-10

Waar de goals vorige week extreem duur waren ging het deze week een stuk gemakkelijker. Vorige week, in de zwaar bevochten wedstrijd tegen Wageningen, werden gelukkig 2 punten meegenomen maar dat ging niet met gemak. Einduitslag 9-8.

Deze zaterdag begon goed voor de selectie van Unitas. Het 2e speelde om 14:00 uur tegen de directe concurrent SKF in Veenendaal. Alle spelers + staf van Unitas 1 waren daarbij aanwezig om het 2e aan te moedigen. Dit was zeer succesvol want het 2e wist te winnen met 15-19. Vervolgens kon de reis naar het verre noorden beginnen. De reis werd nog wat verlengt want er stond een heerlijke lunch op het programma bij Jules in Bennekom. Na het overheerlijke toetje kon de lange reis vervolgt worden, Oldeholtpade ligt namelijk niet om de hoek.

Klokslag 19:00 klonk het fluitsignaal. Unitas 2 was op hun beurt dan weer aanwezig om ons aan te moedigen. Vanaf het begin was het nog lastig te zeggen wie de wedstrijd naar zich toe ging trekken. SCO kwam op voorsprong, al was dit slechts met 1 goal maar gelukkig volgde er snel een antwoord van de oranje ploeg met 3 goals.

SCO en Unitas waren aan elkaar gelijk tot de stand 5-6 aangaf. Vervolgens was Unitas wakkerder dan ooit tevoren en volgde er een reeks van 8 goals op rij! Het gat was gemaakt, met rust stond het dan ook 13-22. 22 goals in de eerste helft is een mooi record voor dit seizoen, zoveel goals is ook niet zo gek als je weet dat we een rendement van 45% haalden.

De tweede helft begon meteen goed met 2 goals aan onze zijde. SCO kwam daarentegen meteen met een antwoord en gooide er direct ook 2 in. Verder bleef het gelijk opgaan qua goals in de tweede helft wat resulteerde in een einduitslag van 22-34.

Alle meegereisde supporters, namens het hele team, BEDANKT voor jullie trouwe support.

Aanstaande zaterdag gaan we voor de derde overwinning op rij, ditmaal tegen NIC uit het hoge noorden.

Kom dus allemaal de selectie aanmoedigen want we spelen in Harderwijk.

Zaterdag 15 oktober:
Unitas/Perspectief 2 – DSC 3 om 14:30 uur.
Unitas/Perspectief 1 – Nic 1 om 16:00 uur.

Tot zaterdag!