Nieuws

27-10

Afgelopen week zijn verschillende talenten van Unitas/Perspectief in actie gekomen tijdens de RTC-toernooien, met SUCCES....

RTC U15 speelde in Dordrecht de pre-challenge. Een toernooi in voorbereiding op de challenge waarbij plaatsing voor de kampioenspoule van de challenge mogelijk was. Rim, Christian en Femke kwamen in actie en behaalde een mooie 4e plek waardoor deelname aan de kampioenspoule eind december een feit is. Goed gedaan toppers, ook felicitaties aan trainer Lara die dit talententeam begeleidt!

U17 is goed vertegenwoordigd. 'Onze' Bert, Arne, Sanne en Dionne maken onderdeel van dit team uit. Een mooie eerste plek werd behaald. Daarnaast hebben Bert en Sanne het bericht gekregen dat zij in de voorselectie zitten van het Nederlands team. Gefeliciteerd toppers en veel succes in de aankomende (spannende) periode.

Tot slot kwamen Niek en Jeroen in actie bij U19.Ook dit team ging er met de winst vandoor. En opnieuw een mooie uitverkiezing! Ook Jeroen zit bij de voorselectie voor het Nederlands team. Top gedaan!

Super mooi om te zien dat we als Unitas/Perspectief zo mooi vertegenwoordigd zijn in de regioteams en zelfs spelers het andere mooie oranje shirt mogen dragen. We zijn trots op jullie!


RTC U 15 met  Rim, Christian, Femke en coach Lara