Nieuws

05-06

Alle klaverjassers bedankt voor hun enthousiaste inzet. We hadden dit seizoen 41 leden en daarvan waren er 38 op de eindavond, waarvoor als organisatie onze dank, want daar doen wij het voor. Gerrit en Gerrie Doornhof waren wat later, Gerrit heeft niet mee gekaart, Bertha en Gerrie ieder een potje. Wij hebben genoten van deze avond, iedereen was enthousiast, het was een leuke avond met wat lekkers bij de koffie, lekkere hapjes en mooie prijzen.

Aan het begin van de avond heeft de voorzitter Jan Hop van Unitas ons allemaal toegesproken, wij kregen als dank voor het organiseren een mooie bos bloemen en een fles wijn, wij hebben envelop met € 400.00 aan hem gegeven, daarmee hebben we 1 zonnepaneel gesponsord om op die manier mee te helpen de stroomkosten laag te houden.

We werden ook in het zonnetje gezet door de leden zelf omdat wij het organiseren van het klaverjassen al 25 jaar verzorgen, we kregen een mooie bos bloemen en een bon van € 80.00

We zijn begonnen met 2 potjes klaverjassen, toen deze klaar waren hebben we daarvan eerst de nummers 1: Henk Bos, 2: Jan Tonny Visser en 3: Caro Scheringa met een prijs beloond, daarna zijn we overgegaan naar de afsluiting van het seizoen.

 

We hadden een Primera-bon voor de laagste en de hoogste gespeelde 3 potjes. Dit seizoen ging de laagste naar Caro Scheringa met 3218 punten en de hoogste met 5769 punten was voor Klaske Hopma Zijlema. De marsenprijs was voor Laura Aldewereld met 13 marsen, zij kreeg een aandenken en een Primera-bon.

Op de derde plaats geëindigd met 10 marsen en 33030 punten Harry Wiegersma.

Op de tweede plaats met 11 marsen en 33242 punten Klaske Hopma Zijlema.

En op de eerste plaats met 11 marsen en 33249 punten Jan Verboom.      

We zijn daarna overgegaan tot het kiezen van een prijs, te beginnen met nummer 1. Er was voldoende keus, er lagen 48 prijzen voor de 41 deelnemers. Wat er over was is bij de prijzen van de verloting gegaan, dit waren 3 tafels vol met mooie prijzen.

Aan het eind van de avond hebben we iedereen een goede vakantie toegewenst en dat we 22 september, let op dat is niet de laatste vrijdag, in goede gezondheid weer met een hopelijk volledig nieuw seizoen kunnen starten.

De vrijwilligers die Unitas voor ons heeft geregeld voor hulp achter de bar en bediening, nogmaals hartelijk bedankt en we zien ze het volgend seizoen graag weer komen voor de helpende hand, TOP. En uiteraard de leden die een helpende hand hebben uitgestoken in welke vorm dan ook, ook hartelijk dank.

Ook de sponsoren weer bedankt voor hun gulle gaven:

Aart van de Kamp Stukadoor en afwerking

Althaèa Bloemsierkunst

Bike Totaal Schraverus Rijwielhandel

Frisia Techniek / Biesheuvel

Glaszettersbedrijf v.d. Berg

Niels autowas Harderwijk

De Viszaak

Profile Wigger de Fietsspecialist

Verkeersschool Rene Aldewereld

 

De hartelijke groeten van Bertha en Teunis