Nieuws

28-03

Met ingang van volgend seizoen, zal Peter Vedder toetreden tot de technische staf van onze selectie. Na het vertrek van Daniël van Munster, is de TC erin geslaagd een enthousiaste vervanger te vinden. Peter heeft in het verleden veel ervaring opgedaan in het trainen van verschillende jeugdteams bij Sparta Nijkerk, Telstar Hoevelaken en de afgelopen twee jaar in Ermelo bij de A1 van Dindoa. Daarnaast is Peter actief bij RTC-Oost waar hij trainer is van Oost-Onder de 17. De Nijkerker is een fanatieke en ambitieuze trainer die over goede communicatieve vaardigheden beschikt. De stap naar de senioren is mooie uitdaging en kans voor Peter om zich verder te ontwikkelen. We kijken met vertrouwen uit naar een mooie samenwerking!

Pete krijgt de verantwoordelijkheid over Unitas/Perspectief 2. De Technische Commissie is momenteel druk bezig, om naast Peter, een tweede trainer te vinden voor Unitas/Perspectief 2 en daarmee een vierde trainer voor onze selectie. Twee trainers is in het huidige korfbal, op het niveau waarop we acteren, meer dan wenselijk. We rekenen er dan ook op dat we hier een geschikt persoon voor kunnen aanstellen. Mocht je interesse hebben of een tip willen geven? Schroom niet ons te contacten: tc@ckvunitas-perspectief.nl

Nu eerst het woord aan onze nieuwe trainer:

Hallo (F)Unitassers. Mijn naam is Peter Vedder, aankomend seizoen trainer/coach van Unitas/Perspectief 2. Ik ben getrouwd met Carmen en wij wonen samen in Nijkerk. In de afgelopen 13 jaar ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut en nu sinds een aantal weken werk ik als afdelingsmanager zorg binnen een revalidatiecentrum in Utrecht. Als actief korfballer heb ik bij Sparta Nijkerk en Telstar gespeeld. Daarnaast altijd verschillende jeugdteams onder mijn hoede gehad. Twee jaar geleden ben ik gestopt als speler en heb ik de keuze gemaakt om volledig als trainer aan de slag te gaan. Bij en met Dindoa ben ik een mooie uitdaging aangegaan, waar ik nu voor het 2e jaar Dindoa A1 onder mijn hoede heb. Naast Dindoa A1 ben ik voor het 2e jaar trainer van Oost U17 en hoop ik volgende maand KT3 af te ronden. Op het trainingsveld hoop ik dat spelers elke training met plezier naar de club komen, maar ook leergierig en gemotiveerd aanwezig zijn. Dat is naar mijn idee de basis voor ontwikkeling die je als individu en als ploeg wilt maken richting de volgende wedstrijd(en). Het is mooi om te zien hoe Unitas/Perspectief zich in de KL2 naar de play-offs geknokt heeft en ook heel goed hoe de verschillende jeugdteams zich hebben geplaatst voor de play-offs. Ik kijk er erg naar uit om de samenwerking met Unitas/Perspectief aan te gaan vanaf het nieuwe seizoen. Tot die tijd richt ik mij nog op een mooi veldseizoen met Dindoa A1.