Nieuws

02-05

Op zoek naar een leuke uitdaging naast je studie of als (tijdelijke) vaste baan? Dan hebben we misschien wel de perfecte match voor jou! Sluit je aan bij het team als logistiek medewerker bij Ace Pharmaceuticals in Zeewolde.

Wat houdt de rol in? Als Logistiek Medewerker ben jij de spil in het proces om ervoor te zorgen dat alle bestellingen tijdig worden klaargemaakt en afgeleverd. Je bent de sleutel tot een soepel verlopend logistiek systeem en draagt bij aan de tevredenheid van onze klanten.

Maar het wordt nog beter! Je werkt in een flexibel schema van 11:00 tot 19:30, of je kunt na je schooldag beginnen tot half 8 's avonds. En alsof dat nog niet genoeg is, geniet je van vrije weekenden! Dat betekent tijd om te ontspannen, te genieten van je vrije tijd en op te laden voor de nieuwe week.


Je komt terecht in een team van enthousiaste collega's die niet alleen hard werken, maar ook weten hoe ze plezier moeten maken. Van een gezellig muziekje tot een goede dosis productiviteit, bij Ace krijg je het allemaal. Klinkt dit als iets waar jij naar op zoek bent? Laat het ons weten en wie weet ben jij binnenkort wel de nieuwste aanwinst!
Liever een ander baantje? Wij helpen je graag aan een passende (bij)baan.

Neem gerust contact op via Whatsapp of bel ons op 06 21 39 23 27
Of mail ons via harderwijk@attract.nl