Verslagenarchief van juni 2022

22-06

Zaterdag 18 juni 2022, de dag dat Unitas/Perspectief 1 een historische dubbel binnen kan slepen. Na de promotie naar de Korfbal League in de zaal (dit klinkt nog steeds alsof het niet echt gebeurd is), was het de taak om op het veld ook het kampioenschap te behalen en te promoveren naar de Hoofdklasse. Het tweede helft veldseizoen hadden we na een klein gelukje (Nieuwerkerk liet één extra puntje liggen) een marge van 3 punten, die Nieuwerkerk een paar weken geleden eigenhandig terugbracht naar één punt. Deze zaterdag bleek hoe belangrijk dat ene extra puntje is geweest.


Lees verder

13-06

Voorafgaand aan de wedstrijd wisten we het. Nog twee finales te gaan. Niks was minder waar want het was een hele spannende finale afgelopen zaterdag.

Om 14 uur klonk het startsignaal van BEP 2 tegen Unitas/Perspectief 2, die wedstrijd werd keurig gewonnen door Unitas met 14-19. Hier was al te zien dat het flink aan het waaien was. De wind kwam met harde vlagen over het veld en dit zorgde ervoor dat ons spel wat beperkt werd aangezien tegen de wind inschieten (over het algemeen) niet echt voor een hoog rendement ging zorgen.


Lees verder