Verslagenarchief van oktober 2022

24-10

Afgelopen zaterdag stonden er twee leuke potjes op de planning in Wormer. De selectie van Unitas mocht aantreden tegen de selectie van Groen-Geel. Om 16:00 begon de wedstrijd van het tweede, beide ploegen stonden voorafgaand aan de wedstrijd bovenaan zonder puntverlies. Helaas werd dit een moeilijke wedstrijd voor Unitas 2 en dit resulteerde dan ook tot de eerste verliespunten van het tweede wat verder een super veldseizoen draaide dus met goeie moed richting het zaalseizoen kan gaan.

Lees verder

17-10

Om 14:30 uur stond eerst de wedstrijd van Unitas/Perspectief 2 op het programma tegen DSC 3. Unitas 2 kent een geweldige seizoenstart met 12 punten uit 6 wedstrijden tot dan toe. Waar DSC 3 scherper begon en al snel op een 0-2 voorsprong kwam, was het Unitas wat vervolgens het initiatief in de wedstrijd overnam. DSC 3 nam voor het eerst een time-out op een stand van 7-3. De ruststand wordt uiteindelijk bepaald op 8-5. In de tweede helft wordt de voorsprong uitgebouwd wat ruimte laat voor wat A1 spelers om in te vallen. Onder andere het debuut van Bert Hopma Zijlema. Uiteindelijk wint Unitas/Perspectief 2 met 15-12 van DSC 3.

Lees verder

09-10

Waar de goals vorige week extreem duur waren ging het deze week een stuk gemakkelijker. Vorige week, in de zwaar bevochten wedstrijd tegen Wageningen, werden gelukkig 2 punten meegenomen maar dat ging niet met gemak. Einduitslag 9-8.

Lees verder

03-10

Na de doordeweekse wedstrijd welke Unitas kansloos van Dalto verloor (15-21) kon Unitas zich 4 dagen later al herstellen in de thuiswedstrijd tegen KV Wageningen. Ondanks uitstekende weersomstandigheden en een goed gevulde tribune wisten beide ploegen niet te overtuigen. In een sportieve, maar moeizame wedstrijd had de verdediging de overhand en wist Unitas in de laatste minuut de overwinning binnen te slepen. Met een vrije bal wist Unitas de 9e treffer te maken, waardoor de eindstand van 9-8 op het scorebord bleef staan.