Nieuws archief van mei 2020

27-05

Beste (ouders van) jeugdleden,

Op 27 mei is een mail naar alle (ouders van) jeugdleden gestuurd met informatie over de gang van zaken rond de teamindeling / selectie(trainingen) voor het volgende jeugdseizoen. Hiervoor zijn de in SportLink geregistreerde e-mailadressen gebruikt (zoals bekend bij de ledenadministratie).

Heb je geen mail hebben ontvangen? Geen probleem; we gaan je helpen!

Wat moet je doen? Geef je juiste e-mailadres via de mail door aan ledenadministratie@ckvunitas.nl.

Wat gaan wij dan voor je doen? De informatie rond de teamindeling/selectie(trainingen) wordt alsnog naar je toegestuurd én je actuele e-mailadres wordt geregistreerd in SportLink, het systeem dat door de vereniging wordt gebruikt voor de ledenadministratie.


22-05

Na enthousiaste gesprekken heeft de talentvolle korfballer Jeroen Boonstra (15) uit Dronten kenbaar gemaakt vanaf komend seizoen bij Unitas/Perspectief in de A-junioren te komen korfballen. De huidige speler van ASVD heeft, ondanks dat hij meerdere opties had, er voor gekozen om zich aan te sluiten bij onze mooie vereniging. Hier zijn wij erg trots op!

We kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking en hebben er vertrouwen in dat zijn komst een goede bijdrage levert aan onze ambities en plannen.

Jeugd Technische Commissie


18-05

Tjonge wat gaat het hard en wat is het gaaf om binnen in het nieuwe gebouw te lopen. Fantastisch om te zien dat alle tekeningen nu ook echt waarheid aan het worden zijn. Sommige ruimtes vallen echt groot uit, en bij andere denk je van oei had iets anders gekund. Al met al gaan we een enorme stap maken met de vereniging als het gaat om het nieuwe gebouw.


Lees verder

15-05

Vanwege Hemelvaart (21 mei) en 2e Pinksterdag (1 juni) zullen op deze twee dagen geen trainingen plaatvinden.


15-05

De JTC heeft, i.s.m. de trainers, op basis van het nieuwe korfbal protocol (KNKV i.s.m. NOC*NSF) de keuze gemaakt om vanaf a.s. maandag 18 mei, de trainingen voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar opnieuw aan te passen. Ook het trainingsschema is aangepast om te zorgen voor een veilige aankomst en vertrek. De eerder gecommuniceerde maatregelen rond hygiëne, betreding veld, kantine, aankomst en vertrek, de inzet van een veldwacht, etc. blijven voor iedereen gewoon gelden.


Lees verder

14-05

ook in deze tijden is Jeroen Dirksen van de Berekuyl bereikbaar voor het beantwoorden van je vragen wanneer je fysieke klachten ondervindt.

Bel naar 0341-453177 of mail naar jdirksen@deberekuyl.nl en stel je vragen.

Uiteraard kosteloos voor leden van c.k.v. Unitas / Perspectief 


12-05

Onlangs zijn de trainingen weer begonnen bij Unitas. En we zien dat iedereen het weer naar z’n zin heeft! Om iedereen weer lekker plezier te laten maken en alle kinderen een mogelijkheid willen bieden om lekker te kunnen sporten en bewegen, wil Unitas de mogelijkheid bieden om ook vriendjes en vriendinnetjes in de D,E,F-leeftijd (6 t/m 11 jaar) die nog niet op korfbal zitten, mee te laten doen.

Dus trommel je vriendjes en vriendinnetjes op, en neem ze mee naar de training(en)! Misschien dat je ze wel enthousiast kan maken voor onze mooie sport.

Wanneer je iemand meeneemt, stuur even een berichtje naar jouw train(st)er, dan is hij/zij in ieder geval even op de hoogte. En voor de (ouders van) vriendjes en vriendinnetjes gelden natuurlijk dezelfde hygiëne-voorschriften als voor onze eigen leden. 

Veel plezier!
 


05-05

Vanaf maandag 11 mei starten de trainingen voor de jeugd weer. Voor het opstarten van de trainingen hebben we verplicht de rol van veldwacht ingesteld. Het gaat er om dat je het verloop in de gaten houdt en de mensen een beetje wegwijs maakt in het toepassen van de corona-regels.

Wij willen als bestuur graag een vast team hiervoor vormen op de volgende momenten:

maandag van 17.15 tot 20.15 uur

dinsdag van 17.15 tot 18.45 uur

woensdag van 18.45 tot 20.15 uur

donderdag van 17.00 tot 20.30 uur

Per moment zouden wij graag 2 mensen inzetten wat neerkomt op in totaal 8 personen, voor zolang dit nodig is. 

Volgens ons moeten wij dat als CKV Unitas/Perspectief kunnen oppakken zodat alle kinderen weer lekker kunnen sporten bij ons.  Mocht je ons willen helpen stuur dan een mail naar vanderbeekniels@gmail.com of een bericht naar 06-10421624


04-05

Doe je mee? Jouw hulp is daarbij namelijk heel hard nodig; we rekenen graag op je!

Hoi allemaal! Gelukkig kunnen we bijna weer beginnen met de trainingen! We starten vanaf 11 mei! Spelers t/m 12 jaar hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand te houden; jongeren van 13 t/m 18 jaar wel. Wel gelden er nieuwe regels (op basis van de voorschriften van de regering, de richtlijnen van het RIVM, het protocol van de KNKV en in overleg met de Gemeente Harderwijk). Het kan zijn dat bij nieuwe omstandigheden, de regels worden aangepast. Zo willen we er voor zorgen dat de trainingen op een veilige en verantwoorde manier kunnen plaatsvinden, waarbij verspreiding van het coronavirus wordt tegengegaan. We hopen op jouw medewerking!


Lees verder

01-05

Het trainingsschema voor de opstart van de JEUGD-trainingen in deze corona-tijd is bekend. Zoals eerder op deze site gemeld, is er voor de A, B en C-jeugd een aangepast programma. Daarnaast is gekeken naar de mogelijkheden om de spelers/trainers op het veld goed genoeg ruimte te kunnen bieden en zijn 'wisselblokken' ingepland: ruimte voor het vertrekken van teamspelers en de aankomst van de volgende teams.

Info voor ouders en spelers: zorg er voor dat je niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent.

Info voor trainers: zorg er voor dat je ca. 30 minuten voor aanvang van jouw training aanwezig bent en je veld/ materialen klaar hebt staan, zodat je  de spelers kunt ontvangen.

Verder informatie volgt later, maar dan kan iedereen nu alvast rekening houden met de nieuwe trainingstijden!


Lees verder

01-05

Van rivalen, naar teamgenoten, naar samen een stap naar een hoger niveau.

Vanaf komend seizoen zullen Renee Havenaar (21) en Lissa Dibbink (23) uitkomen voor Unitas/Perspectief. Beide dames zijn momenteel actief bij KV Apeldoorn dat uitkomt in de 1e klasse.

Renee debuteerde op 15 jarige leeftijd in het eerste team van Atalante, waar zij de 2 jaar oudere Lissa, op dat moment spelend bij Steeds-Hooger, als rivaal leerde kennen..........


Lees verder