Nieuws archief van juni 2019

28-06

Vrijdag 21 juni gingen 9 bedrijven- en vriendenteams de strijd met elkaar aan. Onze hoofdsponsor Perspectief ging er voor de vierde achtereenvolgende keer met de titel vandoor. Een waardevolle vermelding verdienen de andere teams die met veel enthousiasme, plezier en strijd deelnamen: De Berekuyl, Nedpack, Stadweiden & Co, MBM, Allinq, Knallen met die Ballen, Torenberg Troupers en de Incrediballs.

Na afloop van de wedstrijden werden alle teams door New York Pizza gehuldigd. Zij kregen voor het harde werken twee welverdiende pizza’s. Daarbij verdiende de winnaar van dit toernooi een goed gevulde goodie bag en uiteraard de enige echte Stratenkorfbal beker!

We bedanken alle deelnemers, vrijwilligers en uiteraard de sponsor van dit toernooi voor een zeer geslaagde avond. Graag tot volgend jaar!


25-06

Afgelopen zaterdag hebben we tijdens de afsluitingsdag alle kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd tijdens de kampioenenparade. Tijdens deze huldiging hebben alle kampioenen een medaille ontvangen met daar ingegraveerd seizoen 2018/2019. Helaas konden niet alle spelers daarbij aanwezig zijn maar alle spelers van de kampioenenteams hebben natuurlijk wel een medialle verdiend.

Je kunt je eigen medaille nog komen afhalen op de volgende twee momenten in/bij het clubhuis bij Jos Aikema:

  • dinsdag 25 juni van 18:30 - 20:00
  • donderdag 27 juni van 18:30 - 20:00

21-06

Vanavond wordt op het veld bij CKV Unitas/Perspectief de finale voor de reserve ereklasse gespeeld.
Om 20.30 uur begint de wedstrijd tussen LDODK/Rinsma Modeplein 2 tegen Blauw-Wit(A) 2.

Tegelijkertijd is ook het stratenkorfbaltoernooi, dus er zijn voldoende redenen om vanavond naar het veld te komen! Zien we jou daar ook?
 


17-06

Na het einde van dit seizoen kunnen wij hierbij de voorlopige teamindeling van de senioren met jullie delen. Naast de selectie 1 en 2, zal er bij het 3e team ook een selectie plaatsvinden. De trainers zullen contact met je opnemen over de startdatum en procedure van de selectietrainingen.

Unitas 4 zoekt nog een trainer en/of coach. Bij interesse graag een bericht aan één van de leden van de tc of via tc@ckvunitas.nl 

 


Lees verder

16-06

In juni worden twee of meer avonden gebruikt om spelers te beoordelen en op basis van deze beoordeling de selectieteams definitief in te delen. De selectie betreft de volgende teams: 

A1 (selectietraining op 18, 20, 25 en 27 juni; definitieve teamindeling in augustus)

B1 (selectietraining op 24! en 27 juni; definitieve teamindeling na 27 juni)

C1 (selectietraining op 25 en 27 juni; definitieve teamindeling na 27 juni)

D1 (selectietraining op 25 en 27 juni); definitieve teamindeling na 27 juni).

De samenstelling van de F-teams wordt 1-2 weken voor de competitie bekend gemaakt.

 

Je wordt voor de selectietrainingen uitgenodigd door je nieuwe trainers! Tijdens de selectietrainingen wordt gelet op spelinzicht, inzet en techniek. Hiermee willen wij zorgen voor een gelijkmatige verdeling van kwaliteiten. Een te groot verschil in kwaliteit binnen een team kan zorgen voor frustratie bij kinderen, trainers en zelfs ouders. Na de selectietrainingen wordt een definitieve keuze gemaakt.


14-06

Zaterdag 22 juni is het weer zover: De Afsluitingsdag van CKV Unitas Perspectief!

Dit willen we graag vieren met iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt.
Het programma ziet er als volgt uit:

 

[UPDATE 1] er is ook een "kinder"BBQ bij gekomen. Sta je op de grote mensen lijst en wil je mee doen met de kinder BBQ, stuur even een mailtje naar erik@ckvunitas.nl en vermeld wie wat en waar verschoven mag worden.

[UPDATE 2] Het monokorfbaltoernooi komt te vervallen! Het schutterstoernooi komt daarvoor in de plaats!


Lees verder

13-06

Tijdens de jaarlijkse haringparty in Harderwijk heeft Unitas samen met de stichting Sportpark Slingerbos een cheque van 3000 euro in ontvangst mogen nemen. Het totale bedrag wat betaald is voor het eerste vaatje haring in Harderwijk is 18.000 euro en dit bedrag is verdeeld onder een aantal goede doelen in Harderwijk.

We zijn erg blij met deze bijdrage en zullen dit geld gaan gebruiken voor de tribune elementen voor de nieuwe accomodatie.


11-06

Het seizoen 2018/2019 is bijna ten einde en dat betekent dat alle kleding weer ingeleverd mag worden. Zo kunnen wij kijken of alles nog in orde is en of er eventueel iets nieuws besteld moet worden. Weet je nu al dat er iets mist of stuk is? Wil je laten weten aan Ante Huijberts (antehuijberts@gmail.com). Zo zorgen we er met elkaar voor dat alles er volgend seizoen weer netjes uitziet. 

De tassen met shirts mogen in de nieuwe stellingkasten (staan in de bestuurskamer) gezet worden. Op de planken staat waar jouw tas hoort. Heb je de tas van de D2 bij je, dan mag die op de plank van de D-jeugd bijvoorbeeld. 

Voor de teams die tassen, pakken en inschietshirts hebben (of een gedeelte hiervan) hangen er op de muren van de bestuurskamer papiertjes waar je de tassen kwijt kan. Zo ligt alles per team bij elkaar en scheelt dat ons weer een hoop zoeken.

Bedankt alvast voor jullie hulp. 

Met vriendelijke groet,

Ante Huijberts


10-06

Het gaat goed bij Unitas; we hebben voor volgend jaar maar liefst 29! jeugdteams op de planning staan. Daarom zijn TRAINERS meer dan ooit hard nodig. Daarom deze OPROEP. We hebben voor volgend seizoen nog trainers nodig voor de E7, E6, B2, A3 en het liefst nog een trainer erbij voor de B4.

Ben JIJ die speler die wel korfbaltraining wil geven, of ben JIJ die (oud-)korfballende OUDER die ons uit de brand helpt!!!

Stuur een berichtje naar de jtc@ckvunitas.nl of naar Lara Kreikamp: 06-42135537

JOUW hulp is HEEL HARD nodig, dus geef je op als TRAINER! Alvast bedankt!


06-06


Het einde van het seizoen nadert en het nieuwe seizoen komt dichterbij. Lijkt het jou ook leuk om te korfballen komend seizoen? Bij Unitas/Perspectief hebben we de mogelijkheid om recreatief te sporten bij de recreanten. Geen complete competitie, maar met elkaar korfballen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wil je meer informatie of wil je je opgeven? Mail dan naar tc@ckvunitas.nl
 


06-06

Afgelopen zaterdag (1 juni) zijn er door de gemeente Harderwijk boetes uitgeschreven voor auto's die stonden geparkeerd in het gras. Zet daarom je auto niet op het gras maar parkeer deze gewoon op een normale parkeerplek langs de weg. 


05-06

Dit jaar zijn wij als vereniging genomineerd als één van de goede doelen bij de Harderwijker Haringparty. Daar zijn we uiteraard erg blij mee! Het kan een geweldig zetje naar onze nieuwe accommodatie betekenen.. 


Wij zijn als vereniging gevraagd om vrijwilligers te regelen die van 19:00 tot 21:30 uur op 13 juni rond willen lopen met hapjes. Heb jij tijd en wil je graag helpen?  Heb je vragen of wil je je opgeven? Stuur dan svp een mail naar: Jessederuigh@hotmail.com . 

 

Alvast bedankt!