Nieuws archief van juli 2021

29-07

Zo net voor de vakanties toch nog een mooi restpunt van de bouw afgehandeld. Willem van de Velde heeft met zijn mannen een nieuwe ballenhok gemaakt in ons materiaal hok. Het ziet er zeer professioneel uit.


Lees verder

28-07

Op zaterdag 4 september vieren wij ons 60-jarig jubileum, en dit willen wij natuurlijk met zoveel mogelijk mensen die Unitas een warm hart toedragen doen!

Zo zijn er overdag allerlei oefenwedstrijden van jeugd en senioren met onder andere om 15:30u ons vlaggenschip te zien op het sportpark. Vanaf 17:30u zijn er verschillende foodtrucks en live muziek van Speelman & Speelman! De kosten hiervan zijn € 10,-.


Lees verder

28-07

Op vrijdag 3 september zijn er allerlei toffe activiteiten te doen op het sportpark bij Unitas/Perspectief! Kom langs met jouw teamgenoten en doe mee met allerlei verschillende gave sport en spel activiteiten en ga over de stormbanen en springkussens! Vanaf 15:00u is het sportpark open. Voor alle leeftijden van kangoeroes t/m A jeugd is er wat leuks geregeld!


Lees verder

28-07

Op 19 oktober van dit jaar bestaat CKV Unitas/Perspectief alweer 60 jaar! Dit vieren wij graag met iedereen die in al die jaren zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze mooie vereniging!

Op vrijdag 3 september en zaterdag 4 september is er in de kantine een gedeelte ingericht voor alle verzamelde spullen van de afgelopen 60 jaar. Heb jij de afgelopen 60 jaar iets bewaard wat te maken heeft met Unitas, breng het naar de kantine! Hier kunnen wij dan vrijdag 3 en zaterdag 4 september met z’n allen herinneringen ophalen.

Meer informatie of vragen? Stuur een berichtje naar Lara Kreikamp (larakreikamp@hotmail.com), Mees Andreae (andreae.mees@gmail.com), Niels van der Beek (vanderbeekniels@gmail.com), Aleida Descendre (d_aleida@hotmail.com) of Frans Aartsen (fam.aartsen@kpnmail.nl)


27-07

Save the date!

Dinsdag 24 augustus komt Onlykorfbal.nl weer naar onze accomodatie voor de jaarlijkse schoenenverkoop. Tevens is er ook de mogelijkheid om de kleding uit de webshop te passen zodat je online de juiste maat kan bestellen!


20-07

Enigszins vertraagd, maar hierbij de voorlopige teamindeling voor de seniorenteams voor het seizoen 2021/2022.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn dan kan je die stellen bij de Technische Commissie, bereikbaar via tc@ckvunitas.nl.


Lees verder

19-07

De grasmaai-vrijwilligers hebben sinds deze week een nieuwe kantjesmaaier ter beschikking. Deze is gesponsord door onze sponsor SIGHT Landscaping. Een mooi gebaar om ons gebouw nog mooier te onderhouden. Een prachtig apparaat op accu waardoor het iets stiller is tijdens het maaien.