Nieuws archief van juli 2021

29-07

Zo net voor de vakanties toch nog een mooi restpunt van de bouw afgehandeld. Willem van de Velde heeft met zijn mannen een nieuwe ballenhok gemaakt in ons materiaal hok. Het ziet er zeer professioneel uit.


Lees verder

28-07

Op zaterdag 4 september vieren wij ons 60-jarig jubileum, en dit willen wij natuurlijk met zoveel mogelijk mensen die Unitas een warm hart toedragen doen!

Zo zijn er overdag allerlei oefenwedstrijden van jeugd en senioren met onder andere om 15:30u ons vlaggenschip te zien op het sportpark. Vanaf 17:30u zijn er verschillende foodtrucks en live muziek van Speelman & Speelman! De kosten hiervan zijn € 10,-.


Lees verder

28-07

Op vrijdag 3 september zijn er allerlei toffe activiteiten te doen op het sportpark bij Unitas/Perspectief! Kom langs met jouw teamgenoten en doe mee met allerlei verschillende gave sport en spel activiteiten en ga over de stormbanen en springkussens! Vanaf 15:00u is het sportpark open. Voor alle leeftijden van kangoeroes t/m A jeugd is er wat leuks geregeld!


Lees verder

28-07

Op 19 oktober van dit jaar bestaat CKV Unitas/Perspectief alweer 60 jaar! Dit vieren wij graag met iedereen die in al die jaren zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze mooie vereniging!

Op vrijdag 3 september en zaterdag 4 september is er in de kantine een gedeelte ingericht voor alle verzamelde spullen van de afgelopen 60 jaar. Heb jij de afgelopen 60 jaar iets bewaard wat te maken heeft met Unitas, breng het naar de kantine! Hier kunnen wij dan vrijdag 3 en zaterdag 4 september met z’n allen herinneringen ophalen.

Meer informatie of vragen? Stuur een berichtje naar Lara Kreikamp (larakreikamp@hotmail.com), Mees Andreae (andreae.mees@gmail.com), Niels van der Beek (vanderbeekniels@gmail.com), Aleida Descendre (d_aleida@hotmail.com) of Frans Aartsen (fam.aartsen@kpnmail.nl)


27-07

Save the date!

Dinsdag 24 augustus komt Onlykorfbal.nl weer naar onze accomodatie voor de jaarlijkse schoenenverkoop. Tevens is er ook de mogelijkheid om de kleding uit de webshop te passen zodat je online de juiste maat kan bestellen!


20-07

Enigszins vertraagd, maar hierbij de voorlopige teamindeling voor de seniorenteams voor het seizoen 2021/2022.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn dan kan je die stellen bij de Technische Commissie, bereikbaar via tc@ckvunitas.nl.


Lees verder

19-07

De grasmaai-vrijwilligers hebben sinds deze week een nieuwe kantjesmaaier ter beschikking. Deze is gesponsord door onze sponsor SIGHT Landscaping. Een mooi gebaar om ons gebouw nog mooier te onderhouden. Een prachtig apparaat op accu waardoor het iets stiller is tijdens het maaien.

De groep vrijwilligers bestaat uit een man of 10 maar kan wel degelijk nog wat hulp gebruiken. Wil je eens in de 4 weken helpen geef je dan op via Margreet Bakkenes op: INFO@CKVUNITAS.NL

Alvast dank


11-07

Einde seizoen betekend klus & schoonmaak dag. Afgelopen zaterdag stonden er zo’n 15 vrijwilligers klaar op het park zomerklaar te maken. Het gehele gebouw werd heerlijk gepoetst door de schoonmaak crew. Alles ziet er weer spik en span uit. De klussers pakten dit moment om nog wat open bouw / opruim puntjes aan te pakken....... 


Lees verder

09-07

Voor hun teambuilding dag zocht GA Harderwijk een locatie om bij elkaar te komen, teambuilding activiteit te doen en lekker een hapje te eten. GA Harderwijk staat voor Gezond Harderwijk en is een unieke samenwerking van alle werkgevers van Harderwijkse sport- en cultuurprofessionals. Deze professionals organiseren verschillende gezonde en actieve programma’s in Harderwijk en Hierden.

Vanuit Unitas hebben we verschillende interacties met GA Harderwijk en sluiten wij bij verschillende initiatieven aan. Wat is nu mooier om onze prachtige locatie aan te bieden als verzamelplek voor deze teambuilding dag......


Lees verder

07-07

Afgelopen weken zijn de jaarlijkse selectietrainingen geweest voor een aantal spelers en speelsters van Unitas/Perspectief om een plekje in de districtsteams te bemachtigen.

Tijdens deze selectietrainingen zijn onze talenten de strijd aangegaan met de beste andere spelers uit de regio. Vanuit Unitas zijn uiteindelijk Sanne van der Velde, Jeroen Boonstra en Niek Matthijsse gekozen voor U17 en Roos Lipke voor U19!

Hartstikke knap gedaan! Heel veel plezier en succes gewenst!

Geselecteerden Oost U17 en U19


02-07

Ontzettend fijn wanneer een bedrijf Unitas wil sponsoren.
Deze keer introduceren wij onze nieuwe bordsponsor: Prominent!

Prominent is dé nr 1 specialist als het om zitcomfort gaat. Zitcomfort van top tot teen, in een stoel of bank 100% op jouw maat gemaakt. Is het ook niet eens tijd om je woonkamer een make over te geven? Neem eens een kijkje op hun website of bezoek één van de maar liefst 42 winkels (Nunspeet bijvoorbeeld). Of je nou een relaxstoel, sta-op stoel, fauteuil of een bank wil. De keuze is reuze!

Daarnaast zijn ze hard op zoek naar nieuwe medewerkers. Ze hebben vacatures voor magazijn medewerkers, bijrijders en bezorgers. Naast het feit dat je bijverdient bij een leuk en groeiend bedrijf, word je collega’s met Unitassers Tjardo, Friso en Jort. Dat wil toch iedereen?

Vacatures:

https://werkenbijprominent.nu/nl/ad/magazijn-medewerker-oproepkracht-of-vakantiebaan/9qzn4x 

https://werkenbijprominent.nu/nl/ad/bijrijder/o05596 

https://werkenbijprominent.nu/nl/ad/bezorger/vew02i