Nieuws archief van augustus 2023

30-08

Twee zilveren medailles voor Nederland op de World Cup Beach Korfball in Polen. De finale werd nipt verloren van België (5-6 ).  Desalniettemin een prachtige prestatie, gefeliciteerd! 🥈

In het Nederlands team spelen oud Unitassers, Ieneke, Bjarne en menatal coach Mirjam die zit in de staf van onze A1.

Foto: Marco Spelten


30-08

Lieve leden van de mooiste club van Nederland, 

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en we zijn allemaal hartstikke blij dat we weer gebruik kunnen maken van het mooie sportpark. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat ook de velden mooi en schoon blijven. Zorg dus dat je op zowel trainingsdagen als wedstrijddagen je eigen veld goed opruimt. Als voorbeeld heeft de selectie afgelopen zaterdag van de velden twee tot en met vier veel ballen/palen/korven op moeten ruimen. Ook lagen er nog veel statiegeld flesjes en afval. Spreek elkaar er gerust op aan waardoor het park mooi schoon blijft! 

"We maken schoon, schoon, als nooit te voren!"

 


28-08

De vakantie is weer voorbij. Hopelijk heb je genoten van een heerlijk hapje/drankje in jouw favoriete vakantieland. We komen weer langzaam in het ritme van school, sporten en werken!

De meesten hebben het sportveld en de kantine weer gevonden. Afgelopen zaterdag was er een gezellige sfeer. De koffieautomaten hebben overuren gedraaid. De smoothies, tosti’s, panini’s, verse gevulde koeken, daghap, drankjes waren weer enorm in trek.

Voor de komende zaterdagen hebben Inge en Cora hebben weer mooie verrassingen bedacht voor de innerlijke mens. Om van dit alles een succes te maken hebben we jouw hulp nodig!

Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die in 1 of 2 keer, maar meer zou nog fantastischer zijn, een kantinedienst willen draaien. Dat is gelijk een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen of om even bij te kletsen met bekenden. Nog nooit een kantinedienst gedraaid? Geen probleem, er is altijd iemand aanwezig die je op weg helpt.

De diensten zijn op donderdag, zaterdag en tijdens de thuiswedstrijden van de midweek. 

Vele handen maken licht werk. Draag daarom je steentje bij en meld je aan via deze excel sheet .(vul je naam en email / 06 in).  Dan krijg je van te voren nog een reminder dat je ingepland staat. Geef je voorkeur voor een datum/tijd op. En samen met iemand inschrijven is natuurlijk nog gezelliger.  Mocht je op voorhand nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Nelleke onder het nummer 06-34194199


24-08

We mogen weer! Zaterdag a.s. spelen vele teams oefenwedstrijden of toernooitjes. Ook onze selectie speelt ’s middags thuis een oefenwedstrijd. Gezellig als jullie na de zomer ons vlaggeschip weer komen aanmoedigen onder het genot van een drankje. Na een sportieve wedstrijd serveren we vanuit de kantine een sportieve daghap.

De eerste daghap van het seizoen wordt een overheerlijke pasta met bolognese saus (ook een vega variant!) en een frisse salade. Met Unipaskorting betaal je slechts € 6,30. Dus zorg dat je de Unipas bij je hebt of de KNIP app op je telefoon. Heb je de Unipas nog niet à vraag gerust bij de bar om een (nieuw) pasje. Scheelt je toch weer mooi 10% op je uitgaven in de kantine.


22-08

Gelukkig zijn de meeste shirtjestassen opgehaald! Bedankt daarvoor!
Alleen de tassen van deze teams staan er nog:
Kangaroes
E1
D1 inschietshirts
B4
S5

Deze tassen staan in de kantine en kunnen opgehaald worden.

Bedankt
Team Kleding


22-08

Tijdens het NK Beachkorfbal waren bijna alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd. Bij de E-jeugd ging Heerenveen E1 met de eerste plaats naar huis, door ONDO (G) E1 met 2-1 te verslaan in de finale. De beker voor D-jeugd was voor KCC/CK Kozijnen D1, dat de finale tegen KVS/Groeneveld Keukens D1 overtuigend won met 6-1. Bij de C was het Heerenveen C1 dat het kampioenschap binnensleepte. ONDO (G) C1 werd in de finale met 7-3 verslagen. Bij de B-jeugd mag ONDO (G) B1 zich wél Nederlands Kampioen Beachkorfbal noemen, al ging dat niet vanzelf. De ploeg won in een bloedstollend spannende finale met 5-4 van Unitas/Perspectief B1.


Lees verder

21-08

Beste Unitassers/trainers,

Aanstaande maandag starten de eerste trainingen van het nieuwe seizoen en de eerste oefenwedstrijden staan ook al op het programma. Dat betekent dat de tassen met wedstrijdshirts weer uitgedeeld moeten worden. 
Dinsdag 22 augustus kunnen de tassen worden opgehaald. Tussen 19:00 uur en 20:00 uur zijn wij aanwezig.
Zouden jullie een ouder uit het team willen vragen om de tas op te halen? Wanneer het team meerdere items heeft, mogen de spelers het zelf op komen halen.

Bedankt voor jullie medewerking!
Tot dinsdag!15-08

Maandag en dinsdag worden de sleutels uitgegeven.
Maandag 21 augustus van 17:00 tot 19:00.
Dinsdag 22 augustus van 19:00 tot 20:30.
Heb je nog een sleutel in beheer die je vergeten bent in te leveren breng die dan even mee.
Aan het eind van afgelopen seizoen heb ik nog niet alle sleutels/ballen retour ontvangen en die hebben we hard nodig voor aankomend seizoen.
Zijn er vragen schroom niet en bel even: 0646393341 Maarten 0612995160 Kars


14-08

Na een mooie zomervakantie mogen we weer lekker gaan sporten op het sportpark, dit betekent dat we jullie ook weer nodig hebben voor de schoonmaak. Hieronder het rooster:

  • 28 augustus        - senioren 6
  • 04 september     - senioren 7
  • 11 september    - senioren 5
  • 18 september    - senioren 4
  • 25 september     - senioren 3
  • 02 oktober          - senioren 2
  • 09 oktober          - senioren 1
  • 16 oktober          - recreanten
  • 23 oktober          - 4x4
  • 30 oktober          - Midweek & Handbal

Het schoonmaken zal weer op maandag plaatsvinden vanaf 19:00 uur
Vanuit de schoonmaak ploeg zal 1 van de dames erbij zijn om te helpen

Groeten

Judith, Vanessa, Evelien, Yvonne


13-08

Nu de vakantie bijna afgelopen is, gaat het nieuwe seizoen weer beginnen. De trainingen starten in de week van 21 augustus tenzij anders is afgesproken met de trainers.

Weet je niet (meer) in welk team je komt, dan kan je hier de teamindeling vinden.

 


12-08

We zijn blij te kunnen mededelen dat Jorik Velgersdijk (30) de staf van onze selectie komt versterken. Jorik, woonachtig in Harderwijk, heeft vele jaren op het korfbalveld doorgebracht bij Dindoa in Ermelo. Hij doorliep veel jeugdteams en was als speler 10 jaar lang onderdeel van de selectie van Dindoa waarin hij 8/9 jaar in het eerste speelde. In de tussentijd haalde hij de diploma's  ‘Sportmassage en medical taping’ om ook in de verzorging aan de slag te kunnen en hierin ervaring op te doen.

Jorik is enthousiast en kijkt ernaar uit onderdeel te zijn van de staf en selectie van Unitas/Perspectief.
Kortom: Een uitstekende match die onze staf compleet maakt!

De verzorging blijft doordeweeks in handen van onze huidige verzorger/fysiotherapeut Jeroen Dirksen. Hij zal in samenwerking met Jorik verantwoordelijk zijn voor de fitheid van de selectie. Op wedstrijddagen zal Jorik te zien zijn bij de staf.

We hebben vertrouwen in een mooie samenwerking en wensen Jorik heel veel plezier en succes in de staf en bij de groep.

De staf voor het seizoen 2023/2024:
Trainers:
Marc Houtman (hoofdtrainer Unitas/Perspectief 1)
Jelmer van der Beek (assistent-trainer Unitas/Perspectief 1)
Daniel van Munster (hoofdtrainer Unitas/Perspectief 2)
Frans Aartsen (assistent-trainer Unitas/Perspectief 2)

Teammanagers:
Tjeerd Landman
Chantal Verboom-Smink

Mentale begeleiding:
Margreet Bos

Fysiotherapie/verzorging:
Jeroen Dirksen
Jorik Velgersdijk

Statistieken/video:
Erik Schuiling

 

Technische Commissie