Nieuws archief van december 2023

31-12

Op 12 januari willen we de Vrijwilliger van het jaar 2023 bekend maken. Uit alle nominaties heeft het bestuur de volgende 3 Unitassers genomineerd. Wie van hen verdient volgens jou de titel? Breng nu je stem uit! Stemmen kan tot en met 10 januari.

Geef je HIER nog op voor het gratis buffet op 12 januari. Iedereen is welkom! Zeker voor vrouwen is het dit jaar leuk i.v.m. de verloting door Trendz!


29-12

Partypeople van Unitas,

Koop snel je kaarten voor het Unitas Gala op 6 januari om er zeker van te zijn dat je hèt fuifje van het jaar kan meemaken.  Introducees zijn welkom.

Programma van de dag:

 • 14:30 Unitas 2 - Fiks 2
 • 16:15 Unitas 1 Unitas - Avanti 1
 • 20:00 Unitas Gala met DJ en een Karaokebar
 • 23:00 sluit de deur
 • 00:45 laatste dansje

Scoor nog snel je ticket
https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/funitas-nieuwjaarsgala

Zegt dat voort! 

Funitas


21-12

UPDATE:

 • vertrek is uiterlijk 14:30 vanaf de Sypel
 • kom in het oranje
 • vergeet je trommel of toeter niet
 • er is geen eten drinken in de bus is (zelf dus meenemen)
 • entree bij t eerste niet is inbegrepen

tot zaterdag

 

De Orange Army organiseert weer een busreis en wel op 23 december. De eerste stop van de reis is in Gorredijk zodat we Unitas 2 kunnen aanmoedigen die tegen LDODK3 spelen. Daarna gaan we door naar Grou, alwaar we Unitas 1 naar de overwinning gaan schreeuwen.  Vertrektijden volgen nog, maar aangezien de overige teams vrij zijn verwachten we een volle bus. De bus zal pas gaan rijden bij minimaal 50 aanmeldingen. Wil je mee? Koop hier je ticket . Kosten? 15 euro( de rest betaald de club).

Ow, en er is een verrassing in de bus. dit wil je niet missen!


20-12

“Alle vorderingen van de gemeente Harderwijk om huurovereenkomst met Arnoud te Pas h.o.d.n. Sportcafé De Sypel te ontbinden door de kantonrechter afgewezen” 


Lees verder

20-12

Zoals eerder gemeld is vrijdag 12 januari een gezellige avond op ons sportpark! Het is een combinatie van de nieuwjaarsborrel, vrijwilligersavond, stamppot buffet, verloting door Trendz en bekendmaking Vrijwilliger van het jaar!


Lees verder

20-12

Afgelopen zaterdag kwam het Eindhovense DSC op bezoek in Sporthal De Sypel. Na een spannende wedstrijd moest Unitas/Perspectief voor de tweede thuiswedstrijd op rij haar meerdere erkennen: 16-21. Balsponsor van de wedstrijd was Verbeek Bouw en Onderhoud.

Jeroen Verbeek is sinds september 2022 trotse eigenaar van Verbeek Bouw en Onderhoud. Van het renoveren van een badkamer tot het plaatsen van nieuwe kasten, bij Jeroen is alles mogelijk. Zo plaatst hij dakkapellen, regelt hij een scheidingswand in kantoorpanden, terwijl hij ook het raam in ons eigen complex voor De Berenkuyl heeft verzorgd. Met zijn grote glimlach en gezellige babbel staat Jeroen altijd klaar voor een nieuwe klus. Zelf bouw- of verbouwplannen? Denk dan aan Verbeek Bouw en Onderhoud!

Wij zijn blij dat Verbeek Bouw en Onderhoud onderdeel is van ons sponsornetwerk en enthousiast bezoeker van de sponsorlounge.

Nog geen lid van het sponsornetwerk van Unitas/Perspectief, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via sponsorcommissie@ckvunitas.nl.


20-12

De korfballers van Unitas hebben een nieuwe status gekregen in de subtop van het nationale korfbal. Tegenstander DSC kwam vooral naar Harderwijk om het spel van Unitas te ontregelen om vervolgens zelf met succes toe te slaan: 16-21


Lees verder

20-12

Wie o wie heeft de volgende kledingstukken gezien of gevonden: 

 • Jasje nummer 6 van het 6de  maat onbekend 
 • Broek nummer 8 van het 3de  maat onbekend 
 • Inschietshirt nummer 8 van de B2 sponsor 2zaken maat onbekend 
 • Sponsorjack nummer 3 van de D2 sponsor Focuzop maat 158-164 
 • Sponsorshirt nummer 4 van de C2 sponsor Beert Karssen
 • Blanco wedstrijdshirt van de C2 maat L

Mocht een van jullie deze kledingstukken per ongeluk in zijn of haar tas hebben gedaan, zou je dit dan aan de kledingcommissie kunnen laten weten? 

Dit kan via: kleding@ckvunitas.nl 


19-12

Een avond vol spanning en sportiviteit begon toen DSC 2 uit Eindhoven de reis naar Harderwijk maakte voor een boeiende korfbalwedstrijd. Beide teams deelden na 5 wedstrijden de tweede plek met elk 8 punten, waardoor de ver-wachtingen hoog waren.


Lees verder

16-12

Een jaar of wat geleden was een aantal vaste leden van het hier aanwezige publiek bij elkaar om te vieren dat een van hen de week erop zou trouwen: om de schijn op te houden dat we heus niet alleen op stap gingen om in Maastricht een oudtestamentisch bacchanaal aan te richten, besloten we bij wijze van ‘activiteit’ een escaperoom te bezoeken. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we de opdracht niet tot een succesvol einde brachten - onze ontsnappingsvaardigheden waren wellicht al wat verminderd door de reis naar Maastricht, een reis van zeker acht jankokjes. Ik herinner me de oplossing van de kamer nog wel: we moesten op basis van aanwijzingen in de kamer kunnen voorspellen welk paard een bepaalde paardenrace zou winnen. Nou ja, meedoen was uiteindelijk belangrijker voor ons. 


Lees verder

13-12

Voor zaterdag is er nog een scheidsrechternodig voor de B3 19.00 uur in De Bogen

Wie kan/wil er fluiten

Marjelle 0630615616


12-12

Zo’n jaar geleden presenteerde Funitas het eerste gala. Dit jaar is het tijd voor de tweede editie, die hopelijk nog mooiere gaat worden. Dit jaar is het thema nieuwjaar en is de dresscode; Gala kleding

Tickets kunnen besteld worden via deze link. Elk ticket kost 15 euro en is weer inclusief een welkomstdrankje en snackje gedurende de avond. 

Om 20.00 zullen de deuren van ons gala openen en ben je van harte welkom op het slingerbos 1 Harderwijk. Om 00.45 draaien we het laatste nummer en sluiten de deuren.

P.s. uiteraard zijn ook de niet-Unitassers en aanhang weer welkom 

Wees er snel bij, want we hebben een beperkt aantal kaarten. Hopelijk tot dan! 

Liefs,
Funitas


12-12

Voor as zaterdag zoek ik een scheidsrechter voor de wedstrijd van de C5 tegen Odik C5 om 18.00 uur in DE BOGEN wie kan er fluiten?

Marjelle 0630615616


10-12

Op zaterdag 9 december stonden PKC/Vertom 3 en Unitas/Perspectief 2 tegenover elkaar in een vooraf ingeschatte spannende wedstrijd. Beide teams deelden voorafgaand aan de wedstrijd de tweede plaats in het klassement met elk 6 punten na 4 gespeelde wedstrijden.


Lees verder

06-12

Beste vereniging

Heerlijk zo'n nationale dag, dit keer de dag van de vrijwilliger, 7 december is het zo ver. Helaas krijgen we er geen vrije dag voor terug maar ongelooflijk wat mogen wij trots zijn als vereniging op onze vrijwilligers. We hadden wel een krant kunnen vullen met alle mooie vrijwilligers binnen onze vereniging. Een ieder bedankt voor jullie inzet. Hou de website in de gaten voor onze uitnodiging van vrijwilliger van het jaar in combinatie met de nieuwjaarsreceptie. 

Onze eigen Caro heeft in ieder geval wel de krant gehaald en staat voor ons synoniem als dank aan alle hulp die we van jullie hebben gekregen

 

Het bestuur

 


05-12

Afgelopen zaterdag was Sporthal De Sypel het strijdtoneel voor een belangrijke wedstrijd tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen. Na een spannende wedstrijd moest Unitas/Perspectief haar meerdere erkennen: 23-28. Balsponsor van deze wedstrijd was Kapsalon Vink uit Hoevelaken.


Lees verder

04-12

Afgelopen zaterdag verwelkomde Unitas/Perspectief haar gasten uit Driebergen voor een avond vol korfbalspektakel. De start leek veelbelovend met een overwinning van Unitas/Perspectief 2 tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen 2.


Lees verder

03-12

 De avond begon met hoge verwachtingen en beide teams waren vastberaden om de overwinning binnen te slepen. Dalto opende de score met een 0-1, maar Jitte wist al snel de gelijkmaker te scoren, wat de stand op 1-1 bracht. Dalto begon de wedstrijd goed en scoorde reeks doelpunten en kwam op een voorsprong van 2-5. Daniel koos ervoor om een time out te nemen en bracht.....


Lees verder

03-12

Beste toppers die hebben meegewerkt aan de Grote Clubactie,

De uitslag is binnen.
De vereniging is super trots op de inzet van alle kinderen. Jullie hebben je flink ingezet, want dankzij jullie is er een groot bedrag opgehaald voor de vereniging. Het bedrag is maar liefst:


Lees verder


02-12

Zo, dat is even wennen! Ineens staan we los aan kop? Vorige week was het een ouderwetse vierpuntenwedstrijd, en ik weet nog hoe voorzichtig we als supporters waren: we hadden slechts eenmaal van hen gewonnen, zij hadden Mick Snel, Matté is er niet bij… alle seinen stonden op rood. Toch wonnen we, en op wat voor wijze! Soeverein werd de gedoodverfde kampioen aan de kant gezet, met als resultaat dat we ineens de te kloppen ploeg zijn. We zijn ineens favoriet?


Lees verder

01-12

Save the date! Het volgende feestje staat alweer gepland! 6 januari organiseren wij het nieuwjaarsgala! Binnenkort start de kaartverkoop


01-12

We zijn opzoek voor de livestream van de wedstrijd van Unitas/Perpsectief 1  morgen,  nog op zoek naar een commentator. Helaas is Robert-Jan niet beschikbaar ivm coaching van de A1. 2 andere opties waren ook verhinderd, dus we zoeken nog iemand die het commentaar samen met Sicco wil doen. Lijkt het je wat? stuur even een berichtje naar Erik ( 06-51676727 ) 

Inmiddels hebben we iemand gevonden. Wil jij ook een keer? laat het weten!