Nieuws

23-03

Erik van Hulsteijn gaat Unitas/Perspectief aan het einde van het seizoen verlaten. Ondanks een goede klik met de vereniging en de selectie heeft Erik dit besluit moeten nemen. De tijdsinvestering die een trainer moet doen op dit niveau, rijmt niet met zijn werk- en gezinssituatie. We zijn Erik, tussentijds doorgeschoven tot hoofdtrainer, dankbaar voor wat hij voor onze vereniging doet en hopen dat hij het seizoen op een mooie manier kan afsluiten als trainer van Unitas/Perspectief.

Met Jelmer van der Beek hebben we overeenstemming bereikt om de rol als trainer/coach van Unitas/Perspectief 2 ook in het nieuwe seizoen op zich te nemen. Jelmer, clubman in hart en nieren, sprong dit seizoen halverwege in en hielp ons en onze selectie daarmee uit de brand. Hij doet dat op een manier waar wij als TC heel blij mee zijn. Ook vanuit de groep is er vertrouwen dat hij de juiste man op deze plek is. Voldoende reden om met hem in gesprek te gaan en met succes!

Samen met hoofdtrainer Daniël Beekmans zal hij verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het technische- en tactische deel van het korfbalplan voor onze selectie. We hebben er vertrouwen in dat Daniël en Jelmer een goede match vormen die succesvol zal zijn.

We wensen ook Jelmer heel veel plezier en succes!

Technische commissie