Nieuws

28-10

Ook dit jaar doet Unitas/Perspectief weer mee met de Grote Club Actie! De aanstaande nieuwbouw staat nu echt te beginnen, de vergunning is inmiddels verleend. We hebben al een ontzettend groot bedrag bij elkaar gespaard, maar we missen nog een bedrag… voor het laatste stukje hebben we echt iedereen zijn hulp SUPER hard nodig! Op naar een nieuwe accommodatie…

Lotenverkoop

De lotenverkoop gaat zaterdag 14 september officieel van start! De verkoop werkt ook dit jaar middels eenmalige machtiging. Bij deze verkoopmethode noteert de koper zijn gegevens, waaronder een handtekening en een rekeningnummer in het boekje.  Vervolgens voert de vereniging deze gegevens in en maakt de betaling in orde. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn bankafschrift ontvangt.

Jullie hoeven dus niet met contant geld over straat! Meer informatie kan je teruglezen in het boekje. Mochten jullie aan één verkoopboekje niet genoeg hebben, wat wij natuurlijk hopen, dan kunnen jullie een nieuw boekje halen bij de bar in de kantine. De boekjes dienen uiterlijk 26 oktober ingeleverd te worden bij je trainer en/of leider.

 

Wil jij ook naar de bioscoop?

Dit jaar hebben wij een speciale actie voor leden welke extra veel loten verkopen! Verkoop jij 20 loten of meer? Dan krijg je per 20 verkochte loten een bioscoopbon van 5,- euro. Wanneer je 40 loten verkoopt, krijg je dus twee bioscoopbonnen! Let op: het factureren van de loten gaat wel is mis, het is dan ook slim om iets meer dan 20 loten te verkopen! Dan weet je 100% zeker dat je een bioscoopbon krijgt!

 

Veel plezier & succes gewenst met verkopen! #UNITASBOUWT