Nieuws

18-11

De sponsorcommissie is trots om te kunnen vermelden dat men voor de C1 twee fantastische sponsoren heeft gevonden. Sight Landscaping, met de hoofdvestiging in Harderwijk en Bart Jansen Makelaars prijken voor de komende drie jaar op de nieuwe tenues voor de C1.

Bart Jansen makelaars was de voorgaande drie seizoen ook al sponsor van het team. Het bedrijf, wat met het kantoor bijna uitkijkt op sportpark slingerbos, verlengd het contract met drie jaar en voegt er zelfs een sponsorbord aan toe! Bart Jansen Deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar met jarenlange ervaring. Zo wordt Bart Jansen Makelaars al jarenlang omschreven. De aankoop en verkoop van een woning is een belangrijk moment in een mensenleven. Bart Jansen makelaars begeleidt u graag door het gehele traject! Bart Jansen Makelaars (www.bartjansenmakelaars.nl) is al meer dan 30 jaar op de woningmarkt in Harderwijk en omstreken.

Sight Landscaping is een nieuwe sponsor bij de vereniging. Directeur Henri Schuurmans wilt graag maatschappelijk zijn steentje bijdragen aan de sport in Harderwijk. Het sponsoren samen met deze mooie partner van een jeugdteam past daar dan goed bij. SIGHT Landscaping is een landelijk werkend groenbedrijf. Het gehele bedrijf is er trots op dat het met haar opdrachtgevers de omgeving groener, mooier mag maken. De organisatie verzorgt de groene buitenruimtes voor overheden, bedrijven en instellingen, zorgcentra en bedrijven in horeca en recreatie. Daarnaast is er een bijzondere expertise in het realiseren en onderhouden van daktuinen.

‘We verzorgen graag voor u het hele traject van advies, ontwerp, aanleg en onderhoud. In aanleg en onderhoud werken we integraal: we dragen zorg voor zowel de beplanting als het civiele werk (waaronder verhardingen, meubilair, waterpartijen e.d.). Deze manier van werken resulteert in een bijzonder hoge kwaliteit terwijl veel kosten bespaard worden.’

Namens de sponsorcommissie: Hartelijke dank voor jullie bijdrage en dat deze bedrijven een maatschappelijk steentje willen bijdragen aan onze jeugd en de vereniging!