Nieuws

29-03

update2: Geen kaartje en wil je toch kijken? bekijk de wedstrijd via de livestream van KV MidFryslan

Update1: Morgen mogen wij 100 mensen meenemen naar Grou! Tot nu toe zijn er al 98 supporters aangemeld, er zijn nog twee plekjes! Nieuwe aanmeldingen komen op de reservelijst. Ga je morgen toch niet en sta je wel op de lijst? Meld je dan even af. Wij gaan er morgen een succes van maken!!

Aanstaande dinsdag speelt ons vlaggenschip de eerste play-off in Fryslan! En zij hebben jullie weer keihard nodig! Want was het een feestje de afgelopen weken, keihard genieten! De wedstrijd staat gepland om 20:30.

We zullen nog horen van Mid-Fryslan met hoeveel we mogen komen dinsdag. Het is daarom noodzakelijk dat je je aanmeldt! Geef je dus snel op voor een plekje! Dit kun je doorgeven aan Margreet Bakkenes (tel. 06-26326655 of info@ckvunitas.nl).  Wij zouden graag gemeenschappelijk met iedereen in één oranje stoet willen vertrekken, 18:45 verzamelen en uiterlijk 19:00 wegrijden vanaf de Sypel.

Ga je erheen en kun je nog 1 of meer mensen extra in de auto meenemen? Dan horen wij dat graag! Heb je geen auto tot je beschikking of wil je graag met iemand meerijden? Meld dat ook even bij Margreet. Als er genoeg chauffeurs zijn, kunnen we iedereen blij maken met een plekje in een auto.

Wij hebben er zin in en we hopen op zoveel mogelijk support voor onze toppers!


Webshop

Archief

Reclame