Nieuws

25-04

Uitbreiding technische staf
Vanaf het nieuwe seizoen zal Tom Stoffelsen (45) toetreden tot de technisch staf van de selectie. Tom zal als individuele trainer een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze selectiespelers. Daarnaast zal Tom in combinatie met Peter Vedder, Unitas/Perspectief 2 trainen en coachen.

Met Tom halen we een bekend gezicht terug naar de club, een echt ‘korfbaldier’. In het verleden heeft Tom bij Unitas/Perspectief verschillende rollen vervuld. Van het opzetten van het jeugdbeleid, tot het trainen en coachen van verschillende jeugdteams. Ook als (interim)trainer bij de selectie hebben we Tom in actie gezien. Na een periode van zes jaar keerde Tom terug naar zijn jeugdliefde De Meeuwen om daar 5 jaar als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Momenteel heeft Tom de junioren van de Meeuwen onder zijn hoede waarmee hij promoveerde naar de hoofdklasse. Ook komend seizoen blijft hij in een bepaalde rol verbonden aan de junioren in Putten.

Na het aanstellen van Peter Vedder en Tom Stoffelsen is de technische staf voor volgend seizoen rond. Een technische staf boordevol kwaliteit, talent en ervaring! We kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking!
Tom Stoffelsen

Versterking
Ook in de selectie is er mooi nieuws te melden: Marrit van de Kamp (22) sluit vanaf komend seizoen aan bij onze mooie groep. Marrit, afkomstig uit Ermelo, begon haar korfbalcarrière bij Dindoa. Vanaf haar 14e is zij gaan spelen bij De Meeuwen. Via de C1 doorliep zij alle selectieteams en sinds 3 jaar maakt zij deel uit van het vlaggenschip van onze ‘buren’.
Marrit, in het dagelijks leven fysiotherapeut, is een aanvallende speelster met de drive en mentaliteit om echt beter te worden. We zien in haar een welkome versterking die zich met de weerstand tijdens trainingen en wedstrijden op het niveau waarop we acteren, goed kan doorontwikkelen.
Marrit, heel veel plezier en succes! Welkom bij Unitas/Perspectief!

Marrit van de Kamp


Afscheid
Sabine Verhoef maakt komend seizoen geen deel meer uit van onze selectie. Zij vertrekt naar LDODK/Rinsma Modeplein. Een aderlating voor Unitas, maar bovenal een fantastische stap voor haar.
Sabine kwam via Dindoa terecht in Unitas/Perspectief A1, waarvandaan zij als talent direct doorstroomde naar de hoofdmacht. Al snel ontwikkelde zij zich tot een bepalende speelster in de groep en viel zij op met mooie acties, veel goals en goed verdedigend werk in de één tegen één. Na mooie successen, waaronder natuurlijk twee keer promotie naar de Korfbal League, maakt zij nu de volgende stap. Een stap naar de top van de Korfbal League. Een stap die we haar gunnen. We blijven haar natuurlijk volgen, sterker nog, we gaan haar tegenkomen!
Sabine, heel veel geluk en succes in Gorredijk!

Technische Commissie