Nieuws

04-05

Vanuit de Technische Commissie zijn we blij te kunnen vertellen, dat vanaf komend seizoen de selectie versterkt zal worden door Meike van Hout (18). Meike is een getalenteerde speelster, die ondanks haar geringe leeftijd, al de nodige ervaring op zak heeft.

Meike begon met (dames)korfballen bij de Korfrakkers in Erp, waarna ze de overstap maakte naar DSC om kennis te maken met gemengd korfballen. Via DVO/Transus, waarmee ze de juniorenfinale in Ahoy speelde, koos Meike voor een stap naar de selectie van Oost-Arnhem om zich daar in de Korfbal League 2 verder te ontwikkelen als korfbalster.

Dit seizoen heeft zij zich uitstekend staande gehouden in de hoofdmacht en speelde zij een goed seizoen. Ook tegen Unitas/Perspectief hebben we haar in actie gezien en viel zij op met sterk verdedigend werk tegen onze aanvallende dames. Kortom: Een mooie aanwinst voor onze groep!

We hebben er alle vertrouwen in dat Meike, behalve plezier, een mooie ontwikkeling door kan maken bij Unitas/Perspectief en daarmee behalve zichzelf, ook Unitas/Perspectief een stap verder kan helpen bij het uitvoeren en bewerkstelligen van onze doelen en ambities.

Meike, welkom, veel plezier en succes bij Unitas/Perspectief!

Technische Commissie