Verslagenarchief van januari 2023

31-01

Na een knappe overwinning van Unitas 2, op Groen Geel 2, waarbij de ploeg zich mooi revancheert van de off-day tegen KCC 2 van vorige week, was het aan het eerste team om dit kunstje te herhalen. In plaats van een 23-21 overwinning, was het GroenGeel 1 wie met 21-23 de belangrijke punten mee kon nemen naar Wormer. De wedstrijd was bijna een kopie van de wedstrijd tegen KCC. Een snelle voorsprong van 5-1 wordt makkelijk weggegeven, waarna de bezoekers in de slotfase het initiatief nemen, een gat van 4 doelpunten, blijkt uiteindelijk te groot om nog te overbruggen in de laatste minuten.

Lees verder

23-01

21 januari 2023 moest het gaan gebeuren. De eerste winstpunten van 2023 en tegelijkertijd het historische Korfbal League seizoen. Deze zaterdag was KCC/CK Kozijnen de tegenstander. Een ploeg met 5 punten voorsprong, welke verkleind moest gaan worden tot 3 punten.

Voorafgaand aan de wedstrijd van het vlaggenschip was het de beurt aan Unitas/Perspectief 2. De ploeg speelt het dit gehele zaalseizoen al erg verdienstelijk. Tot en met afgelopen zaterdag werd het alle tegenstanders erg lastig gemaakt, en werden er zelfs 2 overwinningen en 1 gelijkspel behaald. Heel erg netjes dus! Helaas kon de wedstrijd niet vergeleken worden met de eerdere goede wedstrijden, en was 10-24 de einduitslag. Ook dit kan er een keer tussen zitten!

Lees verder

16-01

De wedstrijd LDODK 2 - Unitas/Perspectief 2 begon om 18:15. Na een wat mindere start van de Harderwijkers (2-0 en 5-3) kwam er een mooie run van vijf doelpunten waardoor Unitas op een 5-8 voorsprong kwam. Echter stokte het vervolgens waardoor LDODK De laatste 7 goals voor rust wist te maken. Dit zorgde voor een 15-10 ruststand. Er was dus werk aan de winkel.