Verslagenarchief van september 2022

29-09

Unitas/Perspectief 1 verliest ook de laatste wedstrijd van het tweeluik tegen Dalto 1.

Dit maal twee doordeweekse wedstrijd voor de selectie van Unitas/Perspectief. Deze wedstrijden zijn naar voren gehaald om voor een langere voorbereidingstijd in de zaal te zorgen. Unitas/Perspectief 2 speelde thuis tegen KVS 2. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen in Scheveningen werd nipt gewonnen door Unitas met 15-16. Dit beloofde dus wederom een leuke wedstrijd te worden in Harderwijk. Het tweede van Unitas speelde een goede eindfase van de eerste helft door maar liefst zeven van de laatste acht goals te maken voor rust wat resulteerde in een 13-9 ruststand.

Lees verder

20-09

Na de teleurstellend verlopen wedstrijd tegen Dalto mocht Unitas/Perspectief 1 thuis aantreden tegen AW/DTV. Om niet direct achter de feiten aan te lopen in de competitie was een zege meer dan welkom.

Allereerst mocht het 2e aantreden tegen Dalto 3. Na de knappe overwinning vorige week bij KVS, ging het deze week een stuk makkelijker. Na een prima start (9-2), kwam Dalto nog terug tot 11-8. Hierna lieten de Harderwijkers zien dat ze veel beter waren en sloten af met een mooie 23-12 overwinning. Een prima start van de competitie met 4 punten uit de 1e 2 wedstrijden.

Lees verder

12-09

Na een voorbereiding met vijf oefenwedstrijden in twee weken was het op zaterdag 10 september tijd om de competitie aan te vangen.

Unitas/Perspectief 2 mocht voor de eerste competitiewedstrijd afreizen naar KVS in Scheveningen. Na een voortvarende start stonden de Harderwijkers al snel met 1-4 op voorsprong. Echter zakte dat wat weg en met nog 8 minuten op de klok stond KVS 2 met 15-13 voor. In een goed slotoffensief wist Unitas 2 dit toch nog om te bouwen naar een mooie 15-16 overwinning. Een goede start van het seizoen voor Unitas/Perspectief 2!