Nieuws archief van januari 2022

31-01

Zoals jullie ongetwijfeld weten start de zaalcompetitie binnenkort.  In DE zwaarste hoofdklasse poule staat deze mini competitie enorm veel op het spel: 

  • Promotie naar de League?
  • Promotie naar de nieuwe tussenklasse?
  • Of zijn we volgend jaar weer een hoofdklasser?

Het belooft een spannende competitie te worden met louter topploegen: 100% garantie op TOP-korfbal!

Omdat de huidige maatregelen ons nog beperkingen geven zijn er in afstemming met de Sypel maximaal 200 mensen welkom. Wij hebben al deze 200 mensen KEIHARD nodig op de tribune! Het bestuur heeft besloten dat 25% hiervan op gaat voor uitpubliek, sponsoren, spelers en staf etc. 

Dat betekent dat er nóg 150 mensen welkom zijn in de sypel. Om dit te reguleren gaan wij werken met een aanmeldlijst. Wil je komen kijken? Geef je dan op via de aanmeldlijst voor a.s. zaterdag thuis tegen Nieuwerkerk!

Let op: om alles goed te regulieren geef geldt de aanmeldplicht voor zowel S1 als S2. Apart aanmelden voor S1 of S2 is niet mogelijk. 
Liever thuis kijken? dat kaan ook. Kijk mee via de livestream


Tot zaterdag!

Het Bestuur.


30-01

Zoals jullie wel weten is Lara Kreikamp vrijwilliger van het jaar geworden. De Sentor is dat ook niet ontgaan, lees hier het leuke interview met Lara:

https://www.destentor.nl/veluwe/zelfs-toen-lara-bij-een-andere-club-korfbalde-deed-ze-nog-vrijwilligerswerk-bij-haar-unitas-in-harderwijk~ae5e0b76c/

Trots!!


29-01

Zaterdag 29 januari oefent de selectie van Unitas / Perspectief tegen de selectie van Pernix. Wees welkom in Sporthal de Sypel, in het sportcafe of kijk lekker thuis op de bank. -> youtu.be/zOvRnwA_n4E

Unitas / Perspectief 2 - Pernix 2 : 19:00
Unitas / Perspectief 1 - Pernix 1 : 20:30


28-01

LOGO CLUBS
Op woensdag 26 januari 2022 heeft het KNKV de indeling voor het vervolg van de hoofdklasse zaalkorfbal bekend gemaakt. De oorspronkelijke poule van acht teams is opgesplitst in twee poules van vier teams.


Lees verder

28-01

[UPDATE 28-01-2022] Er zijn weer een paar wijzigingen geweest. Klik op de afbeelding de downloadbare PDF.
[UPDATE 15-11-2021] Er zijn weer een paar wijzigingen geweest. Klik op de afbeelding de downloadbare PDF.
[UPDATE 01-11-2021] Kleine wijziging betreft e2 en 3 die wisselen op de donderdag
Hierbij het trainingschema voor het zaalseizoen. De trainingen starten vanaf maandag 1 november. 

2021-10-22 trainings zaal 2021-2022 per 15 november

Klik op het schema voor de download


27-01

De competitie wordt weer hervat! En ook publiek is weer toegestaan! Dat is natuurlijk supergoed nieuws, alleen komen we daarmee gelijk voor een uitdaging te staan. Op de zaterdagen moet er namelijk in de Sypel controle gedaan worden op het CoronaToegangsBewijs. Deze controle moet worden uitgevoerd door onze eigen vrijwilligers en daar zoeken we mensen voor. Op een gemiddelde zaterdag hebben we daar 8 tot 12 mensen voor nodig, dus reken maar uit… We hebben mensen nodig!

Wil je helpen door een keer een blok van anderhalf of 2 uur in de Sypel te staan en de mensen te ontvangen? Uiteraard stemmen we in overleg het tijdstip af. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van Unitas, dit kan ook gedaan worden door een vader, moeder, opa of oma. Wel is een voorwaarde dat je minimaal 18 jaar bent. Voor aanmelding of wat voor vragen dan ook, kun je je richten tot Margreet Bakkenes, tel. 06-26326655.

Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen, maar mocht het niet lukken om hiervoor voldoende vrijwilligers te vinden, dan moeten we er helaas toe overgaan dat er geen publiek meer toegestaan is bij de wedstrijden. Dat willen we toch niet? Dus: geef je op!


26-01

Goed nieuws! Gisteravond is tijdens de persconferentie bekend gemaakt, dat we weer wedstrijden mogen spelen tegen andere clubs. De KNKV heeft ook al het bericht gedeeld, dat de competitie hervat wordt zoals hieronder te lezen is: 

Zaalcompetitie gaat weer van start - KNKV

De Rijksoverheid heeft zojuist bekendgemaakt dat de coronamaatregelen verder versoepeld worden. Nadat er al anderhalve week volop getraind kon worden, is vanaf woensdag 26 januari het spelen van competitiewedstrijden tot 22.00 uur (einde wedstrijd) met publiek ook weer mogelijk. Wel is voor spelers en toeschouwers van achttien jaar en ouder het coronatoegangsbewijs verplicht. Top- en […]

www.knkv.nl

 

Dit betekent, dat voor de volgende teams de competitie aangehouden wordt zoals op de website en in de KNKV-app vermeld staat:
S5, S6
Midweek
B2, B3, B4
C3, C4
D2, D3, D4,
E1 t/m E8
F1, F2 

Voor de (meeste) teams die wedstrijdkorfbal spelen en voor een aantal teams die aanstaande zaterdag geen wedstrijd zouden hebben, is het gelukt om oefenwedstrijden te regelen. Die zijn te vinden in het schema hieronder: 

S1 

Thuis 

20:30 

Pernix 1 

Sypel 1 

Bas van Meerveld

S2 

Thuis 

19:00 

Pernix 2 

Sypel 1 

 

S3 

Thuis 

19:00 

Dindoa 3 

Sypel 2 

 

S4 

Thuis 

20:20 

Dindoa 4 

Sypel 2 

Willem van Garderen 

A1 

Uit 

15:15 

Dindoa A1 

Dindoa Hal 

 

A2 

Thuis 

17:30 

Dindoa A2 

Sypel 2 

Jesse de Ruigh 

B1 

Uit 

14:30

Meeuwen B1 

Meeuwen hal 

 

C1 

Uit 

13:15 

Dindoa C1 

Dindoa Hal 

 

C2 

Uit 

14:15 

Dindoa C2 

Dindoa Hal 

 

D1 

Uit 

12:15 

Dindoa D1 

Dindoa Hal 

 

 

Ook mag er weer publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn! Houd hierbij wel de 1,5 meter afstand in acht zodat we met elkaar kunnen genieten van een mooie voortzetting van het zaalseizoen!

Voor de volledigheid willen wij erop wijzen, dat iedereen van 18 jaar en ouder in het bezit moet zijn van een CoronaToegangsBewijs (QR-code). Dit geldt niet voor vrijwilligers met een functie zoals zaalwachten, trainers, scheidsrechters enz. 

Voor zaalwachten, scheidsrechters, autorijders en elke andere (vrijwilligers)functie geldt dat de gemaakte indelingen weer van toepassing zijn! Wij hopen in de komende dagen weer met een update te komen aan de hand van de nieuwe indelingen voor het wedstrijdkorfbal.  

Sportieve groet en enorm veel plezier gewenst de komende weken. 

De JTC, TC en het bestuur. 


21-01

Het seizoen staat weer voor de deur dat we moeten gaan grasmaaien. Nu hebben we vorig jaar dit met een relatief kleine groep gedaan maar merken toch dat we hier meer hulp bij nodig hebben.

Dit is echt een mooie vrijwilligerstaak om 1 keer per week of 1 keer per 2 weken (minder mag ook) gezellig een avond op de club te spenderen. Het seizoen loopt ongeveer van april tot eind september. We hebben nog 10 personen nodig dus lijkt het je leuk om ons te komen helpen geef je dan op via Jesse Roozeboom (06-37470174) of stuur een mail naar: facilitair@ckvunitas.nl

Iedereen is welkom want we zoeken namelijk mensen die grasmaaien, kantjes maaien, vegen en opruimen. Uiteraard sluiten we de avond af met een drankje!

Team Facility