Nieuws archief van januari 2024

31-01

Er staan sinds vorig seizoen al 2 fietsen aan het Slingerbos. Van wie zijn die? Graag ophalen. Ze blijven tot 01 Maart staan, zijn ze niet weg dan zullen ze afgevoerd worden

Alvast dank

Team Facility


30-01

Afgelopen zaterdag was Sporthal De Sypel het strijdtoneel voor de return tegen Oost/Arnhem. Na een spannende eerste helft, liet Unitas/Perspectief in de tweede helft zien de betere partij te zijn: 23-16. Balsponsor van de wedstrijd was PartyHuren.

PartyHuren is een Harderwijks bedrijf wat zich specialiseert in feesten en partijen. PartyHuren noemt zichzelf een totaaloplossing voor elk feest. Zo verzorgen zij bijvoorbeeld partytenten, heaters en meubilair, maar ook geluidsinstallaties en een biertap. Het team neemt alle zorgen voor een partij weg door alles te leveren én weer op te halen. Geeft u zelf een feest en geeft u graag alles uit handen? Denk eens aan PartyHuren! 

We zijn blij dat PartyHuren naast co-sponsor van ons derde seniorenteam ook bijdraagt in de vorm van een balsponsor
Nog geen lid van het sponsornetwerk van Unitas/Perspectief, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via sponsoring@ckvunitas.nl.


29-01

Afgelopen zaterdag was Dwight Lodeweges te gast in ons sponsorhome bij Sportcentrum Iedema! Dwight Lodeweges is in zijn carrière onder andere assistent-bondscoach van Oranje en assistent-trainer bij Ajax geweest. Hij heeft ons prachtige verhalen verteld over zijn tijd in Japan, het WK in Rusland en zijn tijd met Ronald Koeman bij Oranje.

Ook vertelde hij hoe belangrijk een goede assistent is en de rolverdeling tussen assistent en hoofdcoach. Het interview werd afgenomen door Tjardo.

Na het interview hebben we gekeken hoe ons 1e de winst tegen Oost Arnhem pakte. Dwight heeft onze selectie ook aangemoedigd!

Vervolgens hebben we afgesloten met een drankje in het sponsorhome. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond!

Wil je ook sponsor worden en deelnemen aan deze mooie avonden, neem dan contact op met sponsoring@ckvunitas.nl


28-01

Maandag 29 Januari 2024 zal de contributie over Q4 2023 geïnd gaan worden met als omschrijving “Contributie Unitas Q4 2023”

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de inning van de contributie neem dan gerust contact met ons op via de mail met penningmeester@ckvunitas.nl

Graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,

Penningmeester


28-01

Bekijk hier de geweldige aftermovie van het jeugdkamp van 2023 en krijg een voorproefje van wat je te wachten staat op het aankomende kamp!

Belangrijke info: Het jeugdkamp zal dit jaar plaatsvinden in het Pinksterweekend, van zaterdag 18 t/m maandag 20 mei 2024. Zet deze data alvast groots in de agenda, want jullie willen dit avontuur niet missen!

Binnenkort volgt er meer informatie over het kamp, inclusief de inschrijflijst. Houd onze website daarvoor in de gaten. Ook delen we binnenkort hints die een beetje kunnen helpen bij het raden van de geheime locatie. 
Bereid je voor op een onvergetelijk kamp vol plezier, vriendschap en nieuwe ervaringen!

Zet je schrap voor het Unitas Pos zonwering jeugdkamp 2024! We kunnen niet wachten om jullie daar te zien!

Liefs van de kamp commissie


27-01

Ik zal eerlijk tegen jullie zijn: ik ben geen hondstrouwe supporter. De afgelopen seizoenen heb ik me soms schuldig gemaakt aan een doodzonde: in de rust stiekempjes ertussenuit knijpen omdat de roep van het warme huis sterker was dan wat de wedstrijd me nog te bieden had. Het is zelfs een enkele keer gebeurd dat ik nageroepen werd door mijn vrienden die wél zitvlees hebben - of een minder warme bank, dat kan natuurlijk ook. En zo miste ik ook vorige week de wedstrijd: een sociale verplichting in Ommen was voor het gezin belangrijker dan Unitas steunen. Ik weet het, ik zou ook graag een beter mens zijn, maar over goede voornemens heb ik dit jaar al eens geschreven.


Lees verder

26-01

Voor morgenochtend 09.00 uur opzoek naar scheidsrechter voor de E4 wie kan er fluiten?

 


24-01

Sinds dit seizoen hangt er weer een nieuw bord langs ons hoofdveld: Lentink De Jonge is onze nieuwe sponsor!

Het contact met Lentink De Jonge is tot stand gekomen na een tip van Margreet Gerlofsma. Margreet bedankt hiervoor!

Lentink De Jonge accountants & adviseurs (www.lentinkdejonge.nl) denkt graag met u mee. Wij zijn zelf ook ondernemer en weten wat er speelt. We bieden een compleet dienstenpakket waarmee u alle actuele kennis, kunde en capaciteiten in huis haalt om financieel, fiscaal, administratief en op het personele vlak maximaal beslagen ten ijs te komen.

Lentink De Jonge werkt voor groot tot kleinbedrijven, maatschappelijke instellingen, stichtingen, vrije beroepsuitoefenaars, zzp’ers en particulieren uit heel Nederland.

Het grootste deel van onze cliënten is gevestigd in de regio’s Noordwest-Veluwe, Flevoland en Utrecht. Met de komst van ons kantoor in Rotterdam zijn we ook steeds meer in de Randstad te vinden. En heeft u grensoverschrijdende ambities? Onze corporate finance divisie ondersteunt u graag bij internationaal ondernemen en zakendoen.


23-01

Afgelopen zaterdag ontving Unitas/Perspectief hekkensluiter Tempo uit Alphen aan den Rijn Na een spannende eerste helft, liep Unitas/Perspectief in de tweede helft eenvoudig weg: 30-16. Balsponsor van de wedstrijd was Partyverhuur Harderwijk.

Partyverhuur Harderwijk is in handen van Lara Kreikamp en Jeroen Verbeek. Samen zijn zij al jaren een gewaardeerde sponsor binnen onze vereniging. Zo staat er op Sportpark Slingerbos een springkussen wanneer het vlaggenschip thuis speelt, verzorgen zij teamuitjes binnen de club en staan er partytenten bij evenementen van Unitas/Perspectief. En heeft u de mooie oranje ballonpilaren gezien bij de entree? Ook deze zijn afkomstig van Partyverhuur Harderwijk. Naast evenementen bij Unitas/Perspectief is Partyverhuur Harderwijk ook te vinden bij bijvoorbeeld De Oranjespelen in de regio en bij verschillende school- en kinderfeestjes.
Ben je zelf op zoek naar een leuk springkussen, een lasergame-set of een oudhollandse spelletjes? Neem eens een kijkje op https://springkussen-harderwijk.nl/

Wij zijn blij dat wij een trouwe sponsor als Partyverhuur Harderwijk onderdeel uitmaakt van ons sponsornetwerk en enthousiast bezoeker is van de sponsorlounge.
Nog geen lid van het sponsornetwerk van Unitas/Perspectief, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via sponsorcommissie@ckvunitas.nl


20-01

Soms wordt het onderwerp van je column je in de schoot geworpen. Ik zat vorige week vrijdag te dubben of de column over het tweede moest gaan, of over de breedte van de selectie en het belang van goede invallers, maar ‘s avonds kreeg ik een cadeautje van de BBC. Er is namelijk maar één tv-programma dat ik graag kijk, en dat is QI, een Engelse panelshow over allerlei triviale weetjes, maar dan zo gebracht dat er meer te lachen dan te leren valt. Een ideaal programma voor liefhebbers van pubquizzen en gekke verhalen. Een absolute aanrader, en voor gen-Z staan de de highlights ook op Youtube. Een Nederlandse variant, gepresenteerd door Arthur Japin, was begin deze eeuw het lot van slechts één seizoen beschoren.


Lees verder

14-01

Afgelopen vrijdag was onze jaarlijkse nieuwjaarreceptie die we sinds enkele jaren combineren met de vrijwilligersdag. Ook dit jaar weer konden we genieten van een overheerlijk stampotten buffet. De kantine commissie stond weer klaar voor de vele aanwezige, dank hiervoor. Een belangrijk onderdeel is uiteraard de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar.


Lees verder

11-01

Afgelopen zaterdag ontving Unitas/Perspectief het Avanti uit Pijnacker in Sporthal De Sypel. Na een spannende wedstrijd kon Unitas/Perspectief na een mindere reeks weer twee punten bijschrijven: 24-21. Balsponsor van de wedstrijd was Sportcafé De Sypel.

Sportcafé De Sypel is al jaren in handen van harde werker Arnoud te Pas. Ondanks roerige tijden staat Arnoud nog steeds iedere donderdag en zaterdag voor Unitas/Perspectief paraat. Ook is het sportcafé onderkomen voor studenten van Landstede, voor ouders en kinderen van het zwembad en voor alle sporters in De Sypel. Wij zijn Arnoud al jaren dankbaar voor zijn inzet voor onze sportvereniging. 

Wij zijn blij dat wij een trouwe sponsor als Het Sportcafé onderdeel uitmaakt van ons sponsornetwerk en enthousiast bezoeker is van de sponsorlounge.
Nog geen lid van het sponsornetwerk van Unitas/Perspectief, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via sponsorcommissie@ckvunitas.nl


09-01

Zaterdag 6 januari 2024, de eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar, waarin er voor Unitas/Perspectief 1 direct veel op het spel stond. Voorafgaand aan de wedstrijd mochten de reserves aantreden tegen Fiks 2. Na een wat stroeve start, wist het team van Unitas/Perspectief 2 er voor te zorgen de gehele wedstrijd aan de goede kant van de score te blijven en uiteindelijk 2 punten bij te kunnen schrijven.


Lees verder

06-01

Op 31 december een groot feest vieren omdat de aarde weer een rondje om de zon heeft gedraaid is natuurlijk volstrekt willekeurig. Ook op pakweg 22 juni kunnen we dat vieren, nietwaar? Sowieso vind ik onze kalender hopeloos ingewikkeld, maar dat is een ander verhaal. Mijn voorstel voor een nieuwe, betere indeling zou zijn: elk jaar bestaat uit precies 13 maanden van 28 dagen, precies vier weken. Elke eerste van de maand is een maandag, elke maand eindigt met een weekend. Ik denk dat er genoeg draagvlak is voor dit plan, want ik heb nog nooit iemand horen mopperen over een dertiende maand. De dag die we overhouden (13x4x7 = 364) kunnen we gebruiken als Grote Nieuwjaarsdag, een nationale feestdag die in het teken staat van Opnieuw Beginnen en Goede Voornemens (en knieperties, maar dat is een geheimtip - vraag Erik straks maar). Die dag zou idealiter ergens in september vallen: lekker weer, de vakantie achter de rug en je hebt bakken met energie. 


Lees verder

01-01

Vol trots melden we dat Jeroen Boonstra door bondscoach Leon Simons is geselecteerd voor de selectie van Oranje U19. Als club zijn we vol trots om wederom een jeugdinternational in ons midden te hebben. In totaal zijn 10 heren en 10 dames geselecteerd. Deze groep zal zich gaan voorbereiden op het EK 2024 dat eind maart in Vilanova i la Geltrú, Catalonië gespeeld wordt. De JTC feliciteert Jeroen van harte met deze uitverkiezing en wenst hem heel veel plezier en succes bij het volgen van het Oranje U 19 programma!


Lees verder