Nieuws archief van februari 2021

26-02

Beste (ouders/verzorgers van) leden,

Wij hebben dit seizoen nog niet veel kunnen korfballen. Helaas! Toch zijn wij als Jeugd Technische Commissie alweer aan het kijken naar het volgende seizoen in de hoop dat dan alle leden weer kunnen genieten van het spelletje! Ondanks een moeilijk seizoen is het heel mooi om te zien dat veel trainers door weer en wind, ook de afgelopen weken, nog volop trainen met de jeugd!

Ook volgend seizoen hebben wij weer enthousiaste trainers/coaches nodig. Alle jeugdteams bij Unitas/Perspectief verdienen het om iedere week een verzorgde en uitdagende training te krijgen.

1. Ben je al trainer/coach en wil je hiermee doorgaan? Super! Laat het ons zo snel mogelijk weten!

2. Ben je nog geen trainer/coach? Samen kunnen we kijken welk team bij jou zou passen! Geef je op en ontdek deze leuke vrijwilligerstaak binnen Unitas/Perspectief!

Lijkt jou dit leuk of heb je misschien nog wat twijfels?! Neem contact op met Lara Kreikamp (larakreikamp@hotmail.com of 06-42135537) dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Hierna volgt puntsgewijs wat we ongeveer van je verwachten en wat we je kunnen bieden…

Een korfbaltrainer bij Unitas/Perspectief:

• Motiveert en straalt enthousiasme uit richting de spelers;

• Zorgt voor plezier binnen het team;

• Is leergierig en gemotiveerd om zich te ontwikkelen als trainer;

• Is in staat om zelf een training te maken of staat ervoor open om dit te leren.

Wat biedt Unitas/Perspectief jou?

• Een coördinator die jou helpt bij alle randzaken;

• Een overzicht met wat je kunt trainen met jouw spelers en wanneer in het jaar je dit kunt doen;

• De kans om je te ontwikkelen als trainer (KT2 of KT3).

 

Wij kijken uit naar je reactie, zodat we samen met jullie weer een mooi seizoen gaan realiseren!

Jeugd Technische Commissie Unitas/Perspectief


25-02

Beste leden,

U zult zich waarschijnlijk wel afgevraagd hebben waarom er tot op heden nog geen contributie voor het seizoen 2020/2021 is afgeschreven. Ook dit seizoen hebben we helaas als financiële commissie problemen gehad met Sportlink, waardoor het niet mogelijk was op de juiste momenten te kunnen incasseren. We begrijpen dat dat voor jullie ook ongewenst is. Inmiddels hebben we de problemen opgelost en zullen we gaan incasseren. 

Omdat we al ver in het lopend jaar zijn zullen de incassomomenten dichter op elkaar zitten dan u gewend bent. Wij vragen daarvoor uw begrip. Mocht dit toch tot problemen leiden dan mag u contact opnemen met ons en zullen we samen een passende oplossing vinden. 

De 1e afschrijving zal deze week plaatsvinden. Voor de overige kwartalen zullen we op de volgende momenten de contributie incasseren:

Q2: Eind maart 2021

Q3: Eind april 2021

Q4: Eind mei 2021

 

Tijdens de ledenvergadering van 27 januari jl. is vastgesteld dat de contributie dit seizoen niet wordt verhoogd, o.a. vanwege de corona crisis en de onzekerheden die dit met zich meebrengt.

Contributie 2020/2021 

De contributie voor het seizoen 2020/2021 bedraagt (per kwartaal):

Senioren € 76,00

A junioren € 54,00

C en B aspiranten € 47,50

D pupillen € 45,00

F en E pupillen € 43,50

Kangoeroes € 23,75

Midweek      € 62,00

Recreanten € 33,00

Algemeen reserve € 48,75

Overige leden  € 22,75


15-02

JAAA, BIN-GO!! Dames en heren, jongens en meisjes, jullie lezen het goed, Bingo! Op woensdagavond 24 februari (in de voorjaarsvakantie) organiseert Funitas een online bingo voor alle leden, jong en oud.
 
De bingo wordt live uitgezonden vanuit Kok’s Experience en wordt gepresenteerd door de jongens van Funitas. Meedoen doe je dus thuis vanaf de bank! Het bingogeweld barst om 19.00 uur los en zal bestaan uit 3 rondes. Elke ronde duurt ongeveer 30 minuten.....


Lees verder

11-02

Mooi nieuws voor de selectie van Unitas/Perspectief. Na de evaluatiegesprekken met de spelers, was het de beurt aan de (technische)staf. Het is prachtig, dat na nagenoeg alle spelers, ook de volledige staf aangeeft zich goed te voelen in de groep en door te willen gaan op de ingeslagen weg.
We realiseren ons het belang van een goede staf en zijn dan ook heel blij dat iedereen doorgaat in zijn of haar eigen rol. Op deze manier kunnen de spelers zich individueel en als groep optimaal ontwikkelen, zowel korfballend, fysiek als mentaal. Samen staan we sterk!

De staf voor de selectie voor het seizoen 2021/2022:
Trainers:
Marc Houtman
Jelmer van der Beek

Teammanagers:
Tjeerd Landman
Monique Kofflard

Fysiotherapeuten / Fysieke trainers:
Jeroen Dirksen
Tess Bruggeman

Mentale begeleiding:
Margreet Bos

AnalizeTeam / Statistieken:
Erik Schuiling

We wensen alle stafleden heel veel plezier en succes!

Technische commissie

Selectie Unitas / Perspectief 2020-2021


11-02

Afgelopen weken zijn Hessel van der Bij, Nelleke Hop en Monique Kofflard gestart als commissie ledenbehoud en ledenwerving. Ze willen dit seizoen, door de bijzondere tijd waarin we leven en waardoor we elkaar minder vaak zien dan normaal, op ludieke wijze in verbinding blijven met de leden.
Hierbij kun je denken aan een kaartje voor je verjaardag. En zo hebben ze meer leuke ideeën waarmee ze aan de slag gaan. Daarnaast gaan ze nadenken hoe we bestaande leden voor langere tijd aan Unitas kunnen verbinden. En uitzoeken hoe het verloop is van onze leden en waardoor dit ontstaat. De komende tijd wordt dit verder uitgewerkt.

Heb je vragen of suggesties, laat het hun gerust weten! Wil je ook verrast worden… zorg dan dat de ledenadministratie je juiste gegevens ontvangt… na een verhuizing 

Sportieve groet, Hessel van der Bij, Nelleke Hop en Monique Kofflard


10-02

De voorzitter verraste hem met een bos bloemen, een oorkonde van de bond en een penhouder met inscriptie. Ondanks een online jaarvergadering wilde Unitas het 50-jarig lidmaatschap van Jaspert Korevaar niet ongemerkt laten passeren. “De vereniging is een rode draad in mijn leven.”

HARDERWIJK – “Het is absoluut een mijlpaal, maar geen prestatie, want als je je contributie blijft betalen, word je vanzelf 50 jaar lid’’, klinkt de jubilaris (60) nuchter. Jaspert Korevaar werd in februari 1961 geboren, in oktober van dat jaar werd de korfbalvereniging opgericht door zijn vader Cor Korevaar en de heren Stijkel en Van Eijk. “De wieg stond bij wijze van spreken naast de stencilmachine bij ons thuis, waar het clubkrantje werd gedrukt. Mijn moeder, maar zeker mijn vader, waren ontzettend betrokken.”


Lees verder