Nieuws archief van november 2019

24-11

Zaterdag 23 november het begin van de zaalcompetitie. Op het programma: Unitas 1 - Amicitia 1.
Na een mooie en spannende wedstrijd tussen Unitas Perspectief 2 en DeetosSnel 2, waarbij unitas helaas aan het kortste eind trok, begon de hoofdmacht van unitas aan de warming-up.
Een goed gevulde zaal en de vlaggendragers stonden klaar.
Eindelijk is het zover, de competitie is begonnen!


Lees verder

24-11

Misschien is het goed om met een cyclische column te beginnen. Immers, mijn laatste column vorig jaar -na de vermaledijde degradatie- eindigde met de verwachting dat we gauw weer op het oude vertrouwde niveau terug zouden keren. Promotie en degradatie, als een soort van cyclische wisseling van de seizoenen. Je weet dat je ooit degradeert, maar ergens zal ook wel weer een promotie volgen. Voetbalclub Volendam promoveerde en degradeerde zo vaak dat het medio jaren 90 de heen-en-weerclub genoemd werd. En nu we de donkere dagen van december naderen, kunnen we ook vast uitkijken naar de volgende stap in de natuurlijke cyclus, de straks weelderig ontluikende lente. Het lijkt nu nog zo ver weg, maar even met de ogen knipperen en de korte broek kan weer uit de kast!


Lees verder

18-11

Vanaf zaterdag 30 november, gaan de Kangoeroes van Unitas weer van start. Iedereen is om 09.00 uur van harte welkom!

Kijk hier voor meer info: /bestanden/bestanden/kangoeroes%20unitas%20in%20de%20zaal%20van%20start%202019%281%29.pdf

 


18-11

De sponsorcommissie is trots om te kunnen vermelden dat men voor de C1 twee fantastische sponsoren heeft gevonden. Sight Landscaping, met de hoofdvestiging in Harderwijk en Bart Jansen Makelaars prijken voor de komende drie jaar op de nieuwe tenues voor de C1.


Lees verder

17-11

De Grote Clubactie is ook dit jaar weer ene geweldig succes geweest binnen de vereniging.
Er zijn dit jaar maar liefst 1105(!) loten verkocht door onze jeugdleden.
Dankzij jullie enthousiasme kan de nieuwe meter voor de bouw al weer snel worden verhoogd naar maar liefst 6500,- euro.
De komende weken worden de spelers en speelsters welke 20 loten hebben verkocht beloond met één of meerdere bioscoopbonnen!

Namens de gehele vereniging: bedankt voor jullie inzet & bijdrage!


15-11

De aanvangstijden van de oefenwedstrijden van Unitas / Perspectief 1 en 3 tegen Ovvo/de Kroon 1 en 2 zijn aangepast. Kijk snel op de site voor de juiste start tijden.


13-11

Inmiddels zijn alle teams de warme zaal alweer ingetrokken, groot gelijk, want de weersomstandigheden zijn een stuk stabieler daar. Echter laat onze hardwerkende schoonmaakcommissie het oude, vertrouwde clubhuisje niet achter zonder daar de bezem nog eens goed door te halen!

Graag willen wij alle schoonmakers tijdens het afgelopen seizoen hartelijk bedanken! Mede dankzij jullie inzet op de maandag, vrijdag en tijdens de grote schoonmaak aan het einde van het seizoen ligt het clubhuis er weer mooi bij aan de start van het zaalseizoen. Op naar nog veel meer schoon korfbalplezier!


11-11

Ook dit nieuwe zaalseizoen zal CKV Unitas/Perspectief entree gaan heffen bij de thuiswedstrijden van Unitas/Perspectief 1. Toegang is voor Unitassers  gratis op vertoon van een seizoenskaart.
Zonder seizoenkaart zal entree betaald moeten worden. Neem dus bij de thuiswedstrijden van het 1e je seizoenkaart mee.
Uiterlijk deze week worden de Seizoenkaarten voor de thuiswedstrijden van de selectie uitgedeeld. Elk spelend lid ontvangt één seizoenskaart. Overige leden en vaste supporters kunnen bij de eerste thuiswedstrijd een seizoenskaart afhalen bij de entree. Entreegeld is uitsluitend bedoeld voor het uitpubliek of publiek zonder directe link naar de vereniging. ( ouder, lid, scheidsrechter, vrijwilliger, etc.)

Indien je niet in het bezit bent van een seizoenkaart kost het 3 euro om binnen te komen. Personen van 16 jaar of jonger kunnen gratis, en zonder seizoenkaart, naar binnen. 
Ben je na de eerste thuiswedstrijd nog niet in het bezit van een seizoenskaart maar wel supporter van CKV Unitas/Perspectief, dan kunt je contact opnemen met de sponsorcommissie: sponsoring@ckvunitas-perspectief.nl

De entreeprijs is door de KNKV vastgesteld.
Voor niet-leden bedraagt de entree:
kinderen van 0 t/m 16 jaar                   gratis
vanaf 16 jaar en ouder:                        € 3,00
Daarvoor krijgt men een toegangskaartje en het programmaboekje.

We zijn blij om te vermelden dat ook dit jaar weer een loterij zal worden georganiseerd voor de zaalwedstrijden! Er staan weer leuke prijzen op u te wachten...

 


11-11

Na afwezigheid van een jaar hebben wij in 2019 weer een chocoladeletteractie bij CKV Unitas Perspectief.

Dit jaar gaat de volledige opbrengst naar de nieuw te bouwen accommodatie.

In de bijlage vind je de informatie. Ik hoop dat jullie dit jaar mee willen doen.


Lees verder

10-11

Hallo Allemaal,

De planning van de scheidsrechters staat in het systeem.

Vanaf de zaalcompetitie zal iedereen een mail krijgen met daarop alle wedstrijden waar je als scheids en als reservescheids staat ingedeeld, als je correcte emailadres bekend is bij de ledenadministratie.

Ook krijg je als je zaterdag op de planning staat een herinneringsmail en als er iets veranderd zal je ook een mailtje krijgen.

GRAAG WEL OP DE SITE KIJKEN!!!

Mochten er op of aanmerkingen zijn dan weten jullie me te vinden. 0630615616

Groeten Marjelle

 

 


08-11

Beste leden,

Afgelopen seizoen en ook de start van dit seizoen hebben we door problemen met Sportlink niet op de gewenste momenten kunnen incasseren. We begrijpen dat dat voor jullie ook ongewenst is.
Inmiddels hebben we de problemen opgelost en zullen we vanaf heden weer op vaste momenten incasseren, waardoor u op die momenten ook rekening kunt houden met een incasso.
 


Lees verder

06-11

Afgelopen zaterdag hebben we een grote schoonmaak gehouden in het clubhuis. Ook lagen er nog een hoop achter gebleven kledingstukken. Te veel om allemaal los op de foto te zetten, maar mis je wat? Neem ff contact op met Mike van Boven dan kan je even komen kijken. Alles wat na 1 december er nog ligt gaat naar het goede doel.


05-11

Reminder: de Jumbo spaaractie loopt tot vandaag!

Beste leden,

Vanaf 11 september gaan wij samen met 2 JUMBO Supermarkten in Harderwijk van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze 2 deelnemende supermarkten sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

De deelnemende JUMBO supermarkten zijn:

  • Jumbo Drielanden
  • Jumbo Stadsweiden


Lees verder