Nieuws archief van november 2021

29-11

[UPDATE 29-11] svp ophalen voor 1 december. De spullen die na die datum er nog liggen worden naar het Leger des Heils gebracht.

Er zijn weer diverse kledingstukken achter gebleven die opzoek zijn naar de eigenaar. Zit jou vermiste kledingstuk er tussen? Bel met Ynske  en maak een afspraak om ze te komen ophalen. Doe dit svp voor de start van het zaal seizoen


Lees verder

29-11

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag bleek dat zaterdag de eerste en voorlopig laatste zaalcompetitiewedstrijd zou worden. Voor de selectie van Unitas/Perspectief stond een trip naar Nieuwerkerk op de planning. Inmiddels een bekende tegenstander die op het veld de reis naar Harderwijk al eens aflegde. 


Lees verder

28-11

Zoals niemand ontgaan zal zijn hebben we vanaf zondag 28 november te maken met een avondlockdown, vanaf 17.00 uur. Dit betekent voor ons, dat er helaas niet meer getraind kan worden de komende 3 weken. We zijn nu nog in afwachting van berichtgeving van de KNKV hoe zij om zullen gaan met de geplande zaalcompetitie. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij jullie hiervan op de hoogte brengen. Vragen? Neem gerust contact op met Margreet Bakkenes (tel. 06-26326655 of bakkenesmargreet@gmail.com)


26-11

Helaas kan u zaterdag niet afreizen naar Nieuwerkerk aan den IJssel om onze selectie aan te moedigen. Gelukkig heeft Nieuwerkerk livestreams geregeld zodat u thuis toch de wedstrijden van de selectie kunt kijken.

Livestream Nieuwerkerk 2 - Unitas / Perspectief 2

Livestream Nieuwerkerk 1 - Unitas / Perspectief 1


25-11

Vanaf 2021 is er een proef gestart om de E-jeugd gezamenlijk te laten trainen. In april van dit jaar hebben we het vernieuwde jeugdplan voor de E&F kenbaar gemaakt. Hierbij zijn destijds een aantal punten als doelstelling naar voren gekomen:

  • De teams gaan nog meer samen en door elkaar trainen.
  • De teamindeling zal ingevuld worden met aandacht voor speelsheid en fanatisme om te korfballen. Minder dan vorige jaren zal aandacht gegeven worden aan wat kinderen al kunnen of hoe effectief ze korfballen.
  • De teams krijgen allemaal 1 of 2 trainers plus een coördinerend trainer. De coördinerend trainer is een ervaren trainer met overzicht over de spelers én trainers. Deze trainer heeft een coachende rol voor zowel trainers als spelers.

Zowel bij de kinderen, de trainers en de ouders die langs de lijnen komen kijken horen we positieve feedback van deze aanpak. Een paar impressie foto’s: