Nieuws archief van december 2021

20-12

Onze vereniging kan helaas niet zonder de contributie van haar leden. Hierbij brengen wij jullie graag op de hoogte van de data waarop voor het seizoen 2021/2022 de automatische incasso’s zullen plaatsvinden:

Periode Omschrijving Datum
jul/aug/sep Q3 2021 23-12-2021
okt/nov/dec Q4 2021 25-02-2022
jan/feb/mrt Q1 2022 25-04-2022
apr/mei/jun Q2 2022 27-06-2022

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de inning van de contributie neem dan gerust contact met ons op via de mail via penningmeester@ckvunitas.nl

Graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,

Frank Wever

Penningmeester


20-12

Helaas, we zitten weer in een lockdown. Voor ons betekent dat, dat we tot en met 14 januari 2022 niet BINNEN mogen sporten. Hierdoor komen de wedstrijden, gepland op 8 januari, te vervallen.

Wat niet verandert: sport is gezond en belangrijk! Vandaar dat wij aan het kijken zijn naar de mogelijkheden om BUITEN het één en ander te organiseren. Het is namelijk wel mogelijk en toegestaan, dat de jeugd tot en met 17 jaar buiten sport. Dit mag onderling met leden van de eigen vereniging en tot 17.00 uur. Wij hebben kunnen regelen, dat de geplande inlooptraining van aanstaande dinsdag (21 december) buiten plaatsvindt.
Tijdstippen blijven gelijk:
D-, E- en F-jeugd van 15.00 tot 16.00 uur
A-, B- en C-jeugd van 16.00 tot 17.00 uur

Kom je weer mee doen? Geef je snel op bij je trainer!
We willen degenen die dit mogelijk maken, zoals de JTC, trainers en materiaalcommissie hiervoor hartelijk bedanken!

Wij zullen u via de website op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.


19-12

Zondagmorgen 19 december, wat een domper hebben we gisteren weer te verwerken gekregen. Weer een lockdown, weer een teleurstelling te verwerken op zowel mentaal als sportief vlak. Kreeg net al een appje van Marc Houtman dat de mentale dreun hard is aangekomen bij de selectie. Dat begrijpen we natuurlijk, dit wordt het 2e jaar op rij dat de zaalcompetitie niet in volledigheid kan worden uitgevoerd. Toch is het ook goed om even terug te kijken naar de mooie momenten die we met z’n allen hebben bereikt.


Lees verder

16-12

De huidige coronamaatregelen worden verlengd tot 14 januari 2022. Dit betekent dus ook dat we nog steeds niet na 17.00 uur kunnen trainen en dat ook de wedstrijden na 17.00 uur niet doorgaan.

Wel zullen we zoveel mogelijk proberen om trainingen te organiseren. Voor dinsdag 21 december staat de inlooptraining voor de jeugd nog steeds op het programma! Ook proberen wij meer zaterdagen te regelen om te trainen in het RSG. Wij zullen jullie hiervan op de hoogte brengen zodra er meer bekend is.

Mocht u als rijdende ouder naar een uitwedstrijd er geen goed gevoel bij hebben om meerdere kinderen mee te nemen, wilt u dan contact opnemen met Margreet Bakkenes? Tel. 06-26326655 of bakkenesmargreet@gmail.com.

Voor nu wensen wij iedereen nog een leuke wedstrijdzaterdag toe in het oude jaar en hopen we dat we volgend jaar weer volop kunnen spelen! Ondanks deze gekke tijd toch fijne feestdagen gewenst! En vooral: blijf gezond!


15-12

Op 14 januari willen we de Vrijwilliger van het jaar 2021 bekend maken. 

Hoe werkt de Vrijwilliger van het jaar verkiezing? 

  • Vanaf nu tot en met 23 december kan je een vrijwilliger nomineren. Je mag iedereen nomineren die zich belangeloos inzet voor onze vereniging. Scheidsrechters, barmedewerkers, coaches, autorijders, etc. etc. etc. Wie van al deze Unitasvrijwilligers verdient volgens jou deze eretitel? Geef je nominatie + korte argumentatie door via info@ckvunitas.nl 
  • Op 30 december kiest het bestuur vanuit de genomineerden 3 personen die kans maken op de titel Vrijwilliger van het jaar. Deze 3 personen worden via de website bekend gemaakt. 
  • Als de 3 genomineerden bekend zijn gemaakt, dan mogen jullie tot en met 12 januari een stem uitbrengen op één van deze 3 personen via de website.
  • Op 14 januari wordt bekend gemaakt wie de Michiel Wilhelm beker voor Vrijwilliger van het jaar 2021 heeft gewonnen!

Dus nomineer nu jouw vrijwilliger via info@ckvunitas.nl 

 

Het Bestuur


13-12

Onze trouwe sponsor Qimarox heeft diverse superleuke vacatures. 

Wil jij ook het nieuwe jaar in met een nieuwe carrière? Bezoek de website www.qimarox.nl voor de diverse banen.

Qimarox sponsort ook de nieuwe beveiligingsbalustrade rond het gras op het talud, welke binnenkort wordt geplaatst!


13-12

Beste (ouders van) jeugdleden,

Komende weken liggen de officiële korfbaltrainingen helaas stil i.v.m. de avondlockdown die vanaf 17:00u in gaat.

Toch willen wij vanuit de club aanbieden om lekker te korfballen! Daarom organiseren wij de komende 2 dinsdagmiddagen op 14 december en 21 december vrije inlooptrainingen voor onze jeugd in sporthal de Sypel. Het is geen verplichting om hieraan mee te doen, mocht je het leuk vinden en tijd hebben, wees welkom om lekker mee te doen!

15:00 - 16:00u F t/m D teams
16:00 - 17:00u C t/m A teams

Heb je als trainer/ouder zin/tijd om te helpen met de training? Graag! Geef je op bij Lara (06-42135537)

Wil je als speler/speelster hieraan meedoen? Meld je aan bij je train(st)er! Dat helpt ons met een inventarisatie van het aantal deelnemers. Dankjewel en tot dan!

JTC


02-12

Na de besluiten van het kabinet is er gezocht naar mogelijkheden om te blijven sporten. Dankzij het RSG hebben we voor alle seniorenteams (inclusief recreanten en midweek) voor de komende 3 weken een oplossing gevonden om (op zaterdag) toch lekker te kunnen trainen met je team. Ook voor de jeugdteams (JTC) wordt er gewerkt aan een schema, wordt vervolgd!

We hebben, rekening houdend met het feit dat er ook teams wél een wedstrijd kunnen spelen, geprobeerd de tijden voor een ieder zo goed mogelijk te verdelen.
Mocht je team nu géén gebruik willen maken van deze optie, laat het dan weten, dan kunnen wij kijken of er een ander team gebruik wil maken van de tijd.
Mail naar tc@ckvunitas.nl.

Ideaal is het allemaal niet, maar na de genomen besluiten om alles door te laten gaan tot 17.00 uur, zijn wij met deze mogelijkheid heel blij. Veel korfbalplezier! 

Bestuur & (J)TC

Onderstaande wedstrijden gaan vooralsnog wel door. Hiermee is rekening gehouden in het trainingsschema:

04-12-2021  12.45 uur  Wolderwijd 1 - Unitas / Perspectief 5 (Zeewolde)

De wedstrijd Unitas/Perspectief 2 - DSC3 gaat niet door, i.p.v. de wedstrijd zal de selectie van 15:30 tot 17:00 trainen in de Sypel.

11-12-2021  15.40 uur  KVZ 2 -  Unitas / Perspectief 3 (Zutphen)

18-12-2021  14:45 uur  Unitas / Perspectief 5 - Regio’72 3 (Sypel)


01-12

Inmiddels is er bericht gekomen vanuit het KNKV dat de competitie doorgaat, tussen 9.00 en 17.00 uur. De wedstrijden die later dan 17.00 uur eindigen, komen te vervallen. Voor het breedtekorfbal tellen de wedstrijden mee voor de competitie. In het wedstrijdkorfbal worden de gespeelde wedstrijden als oefenwedstrijden beschouwd. De competitie van het wedstrijdkorfbal wordt door het KNKV stopgezet. In plaats hiervan komt er een aangepaste (nader te bepalen) competitie.

We gaan ervan uit, dat alle ingedeelde vrijwilligers (scheidsrechters, zaalwachten, jurytafel, autorijders) het huidige schema aanhouden. Indien een individuele sporter niet mee kan doen met een wedstrijd, dient diegene zich via de normale kanalen (wedstrijdsecretariaat) af te melden, in principe voor woensdag 19.00 uur. Indien een wedstrijd om welke reden dan ook, komt te vervallen, zal de eventuele beschikbare zaal op dat moment ingevuld worden door het bestuur, TC en/of JTC.

Deze aanpassingen gelden voor de komende 3 zaterdagen (4, 11 en 18 december).

Eventuele wijzigingen op de coronamaatregelen zullen op de voet gevolgd worden en gecommuniceerd worden via de website.

Heb je vragen? Neem contact op met de teamcoördinatoren van de TC en/of JTC of het bestuur.